272 στην Ευρώπη είναι έτοιμοι για τρομοκρατικά χτυπήματα

 

 

Οι τζιχαντιστές του ISIS εκπαιδεύουν δύο τρομοκρατικές ομάδες να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στην καρδιά της Ευρώπης.Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που δίνει στην δημοσιότητα η νορβηγική εφημερίδα Dagbladet που αναφέρει ότι δυο ομάδες τζιχαντιστών έχουν εκπαιδευτεί στην Συρία με σκοπό τις επιθέσεις σε στόχους στην καρδιά της Ευρώπης.Μία από τις ομάδες που σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και βομβιστές αυτοκτονίας, ενώ μια άλλη ομάδα ετοιμάζεται για τρομοκρατικές επιθέσεις, παρόμοιες με εκείνες στο Παρίσι.Σύμφωνα με την Dagbladet, η πρώτη ομάδα τρομοκρατών έχουν ήδη φτάσει στην Ευρώπη και έχουν περάσει στην παρανομία. Η δεύτερη ομάδα ολοκλήρωσε πρόσφατα την εκπαίδευση της σε στρατόπεδο, αλλά είναι ακόμα στη Συρία.

Οι πληροφορίες που δόθηκαν στην εφημερίδα από ανώνυμη πηγή που γνωρίζει τα πράγματα σύμφωνα με την εφημερίδα. Η Νορβηγική Υπηρεσία Ασφαλείας της Αστυνομίας (PST) επιβεβαίωσε την Dagbladet και αξιοποιεί αυτές τις πληροφορίες με άλλες που έχει συλλέξει.

Σύμφωνα με την πηγή της Dagbladet, η πρώτη ομάδα των εκπαιδευμένων τρομοκρατών αποτελούνταν αρχικά από 300 άτομα, αλλά 28 από αυτούς σκοτώθηκαν στη Συρία, σε βομβαρδισμούς και πυροβολισμούς. Έτσι 272 μαχητές έφτασαν στην Ευρώπη όπου έχουν κρυφτεί αναμένοντας εντολές.

Η δεύτερη ομάδα αποτελούνταν από 150 μαχητές που βρίσκονται ακόμη στη Συρία. Οι 112 έχουν ήδη ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους στο Ιράκ και έφτασαν στη Συριακή πόλη Ράκα στις αρχές του μηνός, είπε η πηγή.

Σύμφωνα με ανεξάρτητες πηγές, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός των εκθέσεων σχετικά με τους τρομοκράτες, μερικές από τις οποίες βασίζονται σε αληθινές πληροφορίες, με τις περισσότερες όμως να προέρχονται από ψευδείς πληροφορίες.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *