Διαφήμιση στο Pame chat – Διαφημίσου τώρα

Φέρσου έξυπνα. Διαφημίσου φθηνά και αποδοτικά

Κάνε διαφήμιση τώρα,στο μεγαλύτερο ελληνικό chat μόνο με 50,00 ευρώ

Επωφελήσου απο την προσφορά γνωριμίας.Διαφημίσου μόνο με 50.00 ευρώ ανα μήνα, και κάνε την επιχείρηση σου γνωστή, σε χιλιάδες κόσμο.

Η προσφορά αυτή δεν θα είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα! Επωφελήσου τώρα απο την μεγάλη εκπτωση!

Βάλε την διαφημιση σου στο Pame chat.Εύκολα φθηνά, και αποδοτικά.Εάν εχεις έτοιμο δικό σου banner μπορείς να το ανεβάσεις απο την φόρμα παρακάτω.Εάν δεν εχεις banner κανένα πρόβλημα, θα σου το φτίαξουμε εμείς δωρεάν,αρκεί να συμπληρώσεις αυτά που θέλεις να φαίνονται στο μπανερ σου.

Το μπανερ σου θα εμφανίζεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο κεντρικό δωμάτιο του Pame chat, όλη την διάρκεια του 24ωρου θα το βλέπουν χιλιάδες χρήστες που θα μπορούν να κάνουν και κλικ επάνω του.

Η διαφημιση σου θα εμφανίζετε ξαφνικά στους χρήστες σε ανύποπτο χρόνο μέσα στο κεντρικό δωμάτιο, εκει που συνομιλούν οι χρήστες.

Διαφημίσου φθηνά, και αποδοτικά.Δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας, διαφημίζονται χρόνια στο Pame chat.

Μόλις είσαι ετοιμος πάτα απο κάτω στα κουμπιά πληρωμής, εκτέλεσε την πληρωμή και η διαφημισή σου σύντομα θα παίζει στο κεντρικό δωμάτιο του Pame chat

Εχεις δημιουργήσει εναν ωραίο ιστότοπο αλλά χρειάζεται πνοή.Δώστου το έναυσμα.Η επισκεψιμότητα που θα λάβεις θα σε βοηθήσει στην κατάταξη σου στο google.

Εχεις κάποιο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και βαρέθηκες να ζητάς κόσμο με σπαμ εδω κι εκεί; Προωθησε το site  σου με αξιοπρέπεια θα δείς άμεσα αποτελέσματα.

Μην το σκέφτεσαι.Διαφημίσου αποδοτικά, και με μικρό κόστος.


ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *