Η ιεραρχία στο Pame chat

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ CHAT

Στο Pame chat υπάρχει μιά ιεραρχία για τον συντονισμό και την επιτήρηση του chat για την ομαλή λειτουργία του.Οι χρήστες αυτοί ξεχωρίζουν από το χρώμα πού έχει το ονομα τους στον κατάλογο των χρηστών.Οπως και στον φυσικό κόσμο έτσι και εδώ,θα πρέπει να υπάρχουν βαθμίδες,κανόνες,για να μπορούμε να επικοινωνούμε και να απολαμβάνουμε ενα chat το οποίο θα μας χαρίζει όσο το δυνατόν περισσότερη ποιότητα.

Η ιεραρχία στον συντονισμό του Pame chat

Στο Pame chat υπάρχει μιά ιεραρχία για τον συντονισμό και την επιτήρηση του chat για την ομαλή λειτουργία του.Οι χρήστες αυτοί ξεχωρίζουν από το χρώμα πού έχει το όνομα τους στον κατάλογο των χρηστών.

Στην πρώτη θέση είναι ο ιδιοκτήτης ο οποίος πολύ σπάνια κάνει είσοδο στο chat.O ιδιοκτήτης μπαίνει συνήθως σε κάποιες μεγάλες γιορτές για να ανταλλάξει ευχές με τους χρήστες.

Στην δεύτερη θέση είναι O Super admin ο οποίος είναι ο απόλυτα υπέυθυνος του chat.Super admin στο chat δεν επιτρέπεται να υπάρχει πάνω από ένας.Αυτός έχει την ευθύνη των οποιων αποφάσεων όποιες κι αν είναι αυτές.Επίσης ο Super admin εχει την ευθύνη για την γραμμή και την φιλοσοφία του chat.Ο Super admin είναι αυτός που μπορεί ανα πάσα στιγμή να προσθέσει η να αλλάξει κάποιο κανονισμό στο chat.Επίσης ο super admin καλείτε να δώσει λύση,όταν οι admins αδυνατούν να λύσουν κάποιο πρόβλημα στο chat.

Η τρίτη θέση είναι η θέση του admin.Η θέση του admin είναι μία πάρα πολύ νευραλγική θέση.Οι admins είναι υπεύθυνοι για το αν ο συντονισμός στο chat λειτουργεί σωστά.Οι admins ελεγχουν για το αν οι moderators συντονίζουν σωστά το chat.Οι admins μπορουν να ανεβάσουν κάποιον χρήστη σε moderator η να τον κατεβάσουν απο mod οταν αυτοί κρινουν οτι ο mod δεν εφαρμόζει σωστά τους κανόνες.Επίσης οι admins εχουν πρόσβαση σε περισσότερα χαρακτηριστικά του chat και μπορούν να εχουν και πρόσβαση σε τεχνικής φύσεως πράγματα.

Στην τέταρτη κατηγορία είναι oi moderators οι οποίοι επιτηρούν και επιβλέπουν το chat.Οι moderator έχουν την ευθύνη για τον ομαλό συντονισμό των συζητήσεων στο chat.Οι moderators μπορούν να σιγάσουν η να αποβάλλουν έναν χρήστη,όταν κρινουν οτι αυτός ο χρήστης παραβίασε τους κανόνες.

Στην πεμπτη κατηγορία ειναι οι VIP χρήστες.Αυτοί οι χρήστες θεωρούνται κάτα κάποιο τρόπο παλαιοί,αλλά και αξιόπιστοι χρήστες.Οι admins μπορούν να χρήσουν κάποιον χρήστη VIP χωρίς να ξοδέψουν πόντους και για όσο διάστημα θέλουν.Επίσης μπορούν και να κατεβάσουν κάποιο χρήστην απο VIP.Η θέση του VIP είναι σαν μιά επιβραβευση σε χρήστες πού έχουν καλή συμέριφορά στο chat και φαίνονται πιό ψηλά από όλους στον κατάλογο των χρηστών.

Πιό κάτω στην εκτη θέση είναι ο Premium χρήστης.Και αυτός ο χρήστης θεωρείτε εκ των πραγμάτων παλαιός,γιατί και αυτή η θέση στον κατάλογο απαιτεί την συσώρευση πολλών πόντων για να την επιτύχει κάποιος.

Και στην έβδομη θέση είναι ο χρήστης plus.Ο plus χρήστης δηλώνει οτι δεν είναι πλέον ψάρακας στο chat,και ότι ηδη έχει λιώσει αρκετά πληκτρολόγια,στον βίο του στο chat.

Και προτελευταίοι είναι οι χρήστες πού έχουν κλειδωμένο και δικό τους όνομα,και μπορoύν να το χρησιμοπούν μόνο αυτοί!.Επισης τα μέλη οπως αποκαλούνταιμ απολαμβάνουν εξτρα λειτουργίες του chat.

Και στην τελευταία κατηγορία είναι οι επισκεπτες.Οι επισκέπτες μπορούν να τσαταρουν όπως όλοι,αλλα κατά καιρούς στερούνται κάποιος ωραίες λειτουργίες του τσατ.Επίσης οι απλοί επισκέπτες έχουν ενα μεγάλο μειονέκτημα.Μπορεί οποιος θέλει μόλις βγούν απο το chat,να μπεί ένας τυχάρπαστος και να χρησιμοποιήσει το όνομα τους.

Και τέλος να υπενθυμίσουμε κάτι πολύ σημαντικό! Η ιεραρχία και οι βαθμίδες είναι μόνο για την ομαλή λειτουργία του chat..Αυτό είναι ενα αναγκαίο εργαλείο για να μπορούμε να απολαμβάνουμε ένα ποιοτικο chat οπου ο χρήστης θα αισθάνεται οτι είναι σε ενα δημοκρατικό περιβάλλον,και οτι τηρούνται οι κανόνες.Ολο αυτό υπάρχει για το καλό όλων μας! Ολοι οι χρήστες είμαστε το ίδιο, από τον Super admin μέχρι και τον επισκέπτη,και το κοινό ζητούμενο είναι η φιλία,οι γνωριμίες,και η ψυχαγωγία μας,και να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας επικοινωνόντας με άλλα άτομα από διαφορετικές περιοχές.

Άπαντες έχουμε ευθύνη και συμβάλλουμε με τον τρόπο μας,στην ομαλή και ποιοτική λειτουργία του Pame chat.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *