Το Creators Update έρχεται για τα Windows 10

 

 

Το επόμενο μεγάλο update των Windows 10, που μέχρι πρότινος ήταν γνωστό ως “Redstone 2”, ανακοινώθηκε χτες από τη Microsoft ότι θα γίνει διαθέσιμο τους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς – πιθανότατα τον Μάρτιο. Η εταιρεία αποφάσισε να ονομάσει την μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος “Creators Update”, θέλοντας να δώσει έμφαση στα νέα χαρακτηριστικά που αυτό θα φέρει, τα οποία εστιάζουν στην παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα.

Για παράδειγμα, ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην τεχνολογία 3D, που η νέα ενημέρωση των Windows θα καταστήσει προσβάσιμη από τον καθένα. Το Microsoft Paint, η γνωστή σε όλους μας δηλαδή “Ζωγραφική”, θα αποκτήσει σύντομα εντυπωσιακές δυνατότητες τρισδιάστατης σχεδίασης, ενώ παρόμοιες λειτουργίες θα αποκτήσουν και εφαρμογές του Microsoft Office, όπως τα Word, Excel και PowerPoint.

Επιπλέον, η Microsoft θα εισαγάγει στο λειτουργικό της σύστημα την εφαρμογή “Groove Music Maker”, που παρέχει αντίστοιχη λειτουργικότητα με το Garage Band της Apple και προορίζεται για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μουσική με τον υπολογιστή τους.

Το Creators Update θα κάνει επίσης τα Windows 10 μια σαφώς καλύτερη πλατφόρμα για gaming, ενσωματώνοντας στο λειτουργικό περισσότερες λειτουργίες game streaming και φέρνοντας μεγαλύτερη συμβατότητα με το οικοσύστημα του Xbox One.

Επιπλέον, η Microsoft με την επερχόμενη αναβάθμιση των Windows, επιθυμεί να διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ χρηστών, εισάγοντας στην πλατφόρμα περισσότερα εργαλεία επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης.

Τα νέα χαρακτηριστικά του Creators Update θα γίνουν διαθέσιμα σε λίγες ημέρες για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insider, ενώ η επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης της αναβάθμισης θα γίνει κάποια στιγμή “νωρίς μέσα στο 2017”, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπων της Microsoft.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *