Η θεωρία οτι πήραμε την τεχνολογία από τους εξωγήινους

Αρχικά ήταν ερευνά από αυτόν τον κατάλογο, και έγινε σαφές ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν μερικά από τα καλύτερα μυαλά στην επιχείρηση, είχαν όμως και μια κυβέρνηση που είχε πολλά χρήματα και την τεχνολογία που κανείς δεν ήξερε.

Η θεωρία είναι ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να κατασκευάσει κάτι από αυτή την τεχνολογία, αλλά δεν μπορούσε να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελαν αρκετά γρήγορα έτσι ώστε να μετακινηθεί ένα μεγάλο μέρος αυτού σε ιδιωτικές και εταιρείες στο πλαίσιο σύμβασης της κυβέρνησης.

 

Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ότι η τεχνολογία που έχουμε σήμερα είναι εκπληκτική και είναι σίγουρα, αλλά τίποτε από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τα πράγματα στην παρακάτω λίστα!

Όταν δημοσιεύτηκε η πρώτη αυτή ιστορία υπήρχε μια σπασμωδική κίνηση από θυμό που ποτέ δεν έχω ξαναζήσει.Έτσι νομίζετε ότι η ανθρωπότητα δεν είναι αρκετά έξυπνη για να επινοήσει αυτά τα πράγματα από μόνα τους», «έτσι νομίζετε ότι η ανθρωπότητα δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει εφεύρει κάποια από αυτά χωρίς ξένη βοήθεια» και το προσωπικά αγαπημένο μου «σαν ηλίθιος να πιστεύει σε αλλοδαπούς », η κριτική φαίνεται να είναι ατελείωτη.

Ο μόνος στόχος μου ήταν να κάνουμε τους ανθρώπους να σκεφτόμαστε το πόσο γρήγορα ένα μέρος αυτής της τεχνολογίας τέθηκε σε λειτουργία. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση δεν προορίζεται να μειώσει την ολοκλήρωση της ανθρωπότητας!

Δεν έχει σημασία τόσο το κομμάτι, αυτό του 1950 και του ’60 ήταν μια εποχή με μεγάλα επιτεύγματα από την ανθρωπότητα. Μερικά από τα καλύτερα μυαλά του κόσμου ήρθαν με ολοκληρωμένα κυκλώματα με τα οποία έθεσαν τις βάσεις για το Internet. Δορυφόρους επικοινωνιών, η οποία είναι όπως η λήψη των συνόρων της επικοινωνίας στο υπερδιάστημα.

Μερικά πράγματα που είχαμε εδώ και εκατό χρόνια ή περισσότερο, αλλά δεν είχαμε ανακαλύψει την πρακτική χρήση τους μέχρι τη δεκαετία του 1950, όπως τιτάνιο και οπτικές ίνες. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία είναι ότι είχαμε υπολογιστές το 1947 που ήταν τόσο μεγάλοι όσο ένα σπίτι, δώδεκα μόλις χρόνια αργότερα, είχαμε καταλήξει με το ολοκληρωμένο κύκλωμα του σκάφους!

Δεν υπήρξε καμία εξέλιξη του κυκλώματος, μια μέρα απλά …. ήταν!

Η εφεύρεση του ή την πρακτική χρήση του λέιζερ, οπτικές ίνες, και το μικροτσίπ ήταν όλα να προβάλλουν την ίδια στιγμή το(1958). Τρανζίστορ, ασύρματη τεχνολογία, τηλεχειριστήρια, βηματοδότες, μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Αυτά δεν είναι μικρά πράγματα, αυτά είναι πράγματα που άλλαξαν τη ζωή στους περισσότερους ανθρώπους στον πλανήτη.

Μια ολόκληρη σειρά από εργαστήρια θα ξεπηδήσει σε ένα τέτοιο γρήγορο ρυθμό, για να αναφέρουμε μερικά, Bell Labs, η Westinghouse Labs, Zenith Corp, Hughes Αεροπορίας, Texas Instruments και για να μην αναφέρουμε σημαντικές συνεισφορές από το Υπουργείο Άμυνας.

Έχετε δώσει πολλή σκέψη για το πώς αυτά αλλάζουν τη ζωή όλων των εφευρέσεων και εμφανίστηκαν σε μια περίοδο είκοσι χρόνων. Δεν φαίνεται λίγο περίεργο που γνωρίζουμε κάτι σαν οπτική, συσκευές νυχτερινής όρασης και τιτανίου, αλλά δεν ήταν μέχρι τη δεκαετία του 1950 που ανακαλύψαμε.

Μεγάλες προσπάθειες έχουν γίνει για να καταρρίψουν το μύθο ότι πολλά από αυτά τα στοιχεία έχουν προέλθει από UFO. Το γεγονός αυτό από μόνο του λέει πολλά. Έχω προσπαθήσει να αναφέρουμε κάποιες από αυτές τις μεγάλες προόδους από την ανθρωπότητα και να σας δώσω μια χρονολογική σειρά ως προς το πότε και πώς εμφανίστηκαν. Θα αφήσω τα συμπεράσματά σε εσάς.

Πρόεδρος Harry S. Truman, Συνέντευξη Τύπου, Washington DC, 4 του Απρίλη 1950,»μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, δεδομένου ότι υπάρχουν, δεν είναι κατασκευασμένα από οποιαδήποτε δύναμη πάνω στη γη. » «Το θέμα είναι πιο υψηλής διαβάθμισης που υπόκεινται στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, βαθμολογία υψηλότερη ακόμη και από το H-βόμβα.

Ιπτάμενοι δίσκοι υπάρχουν. Modus operandi τους είναι άγνωστη, αλλά επικεντρωμένη προσπάθεια γίνεται από μια μικρή ομάδα με επικεφαλής τον Δρ Vannevar Bush. Το όλο θέμα εξετάζεται από τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών να έχει τεράστια σημασία.

«Βέρνερ φον Μπράουν(ΑΤΙΑ), συλλαμβάνονται και διευθύνονται από ευφυή όντα. Πιθανώς δεν προέρχονται από το ηλιακό μας σύστημα.» Χρόνια αργότερα ο ίδιος αναφέρθηκε όπως λέγοντας, «Δεν μπορεί να πάρει την πίστωση για την πρόοδο ρεκόρ μας σε ορισμένους επιστημονικούς κλάδους και μόνο. ​​Μας έχουν βοηθήσει.» Όταν ρωτήθηκε από ποιούς, μου απάντησε,»Από ανθρώπους από άλλους κόσμους.»

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *