Κατακραυγή εναντίον του LDL για αφαίρεση του σταυρού από τις Ελληνικές εκκλησίες

Διάσταση διεθνούς κατακραυγής προσλαμβάνει το ατόπημα της γερμανικής αλυσίδας καταστημάτων Lidl ν΄αφαιρέσει τους σταυρούς από τους τρούλους των εκκλησιών της Σαντορίνης στις συσκευασίες των ελληνικών προιόντων της.

 

Είναι η ιταλική εφημερίδα που καταγγέλει την »τρελή πολιτική ορθότητα » όπως την χαρακτηρίζει που τήρησε η εταιρεία στην καμπάνια της στο Βέλγιο. Το ιταλικό μέσο καυτηριάζει ως μια »δικαιολογία παράλογη » την απάντηση του εκπροσώπου του γερμανικού κολοσσού που δήλωσε ότι διενήργησαν κατ΄αυτόν τον τρόπο »από σεβασμό στη διαφορετικότητα. »

»Και είναι παράλογη αυτή η δικαιολογία » συνεχίζει γιατί »υποδηλώνει φόβο ότι κάποιος μπορεί να αισθανθεί θύμα διακρίσεων από ένα πακέτο μουσακά που στη συσκευασία θα υπάρχει φωτογραφία με μια ελληνική εκκλησία. »

Είναι σαν μια αλυσίδα ιταλικών σούπερ μάρκετ ν΄ακυρώσει την ημισέληνο από τις φωτογραφίες με τα τζαμιά από τα πακέτα με αποξηραμένους χουρμάδες από φόβο ότι θα χάσει τους χριστιανούς πελάτες. Τρελή πολιτική ορθότητα » καταλήγει.ilgiornale 1.9.17

To δημοσίευμα αναφέρει το επίμαχο άρθρο του RTL.Yπάρχει ορυμαγδός άρθρων στα διεθνή μέσα ολλανδικά,ιταλικά, βέλγικα,βρετανικά,τσέχικα, βουλγάρικα κ.α καταγγέλουν την αυθαιρεσία της Lidl.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *