Κατακραυγή εναντίον του LDL για αφαίρεση του σταυρού από τις Ελληνικές εκκλησίες

Διάσταση διεθνούς κατακραυγής προσλαμβάνει το ατόπημα της γερμανικής αλυσίδας καταστημάτων Lidl ν΄αφαιρέσει τους σταυρούς από τους τρούλους των εκκλησιών της Σαντορίνης στις συσκευασίες των ελληνικών προιόντων της.

 

Είναι η ιταλική εφημερίδα που καταγγέλει την »τρελή πολιτική ορθότητα » όπως την χαρακτηρίζει που τήρησε η εταιρεία στην καμπάνια της στο Βέλγιο. Το ιταλικό μέσο καυτηριάζει ως μια »δικαιολογία παράλογη » την απάντηση του εκπροσώπου του γερμανικού κολοσσού που δήλωσε ότι διενήργησαν κατ΄αυτόν τον τρόπο »από σεβασμό στη διαφορετικότητα. »

»Και είναι παράλογη αυτή η δικαιολογία » συνεχίζει γιατί »υποδηλώνει φόβο ότι κάποιος μπορεί να αισθανθεί θύμα διακρίσεων από ένα πακέτο μουσακά που στη συσκευασία θα υπάρχει φωτογραφία με μια ελληνική εκκλησία. »

Είναι σαν μια αλυσίδα ιταλικών σούπερ μάρκετ ν΄ακυρώσει την ημισέληνο από τις φωτογραφίες με τα τζαμιά από τα πακέτα με αποξηραμένους χουρμάδες από φόβο ότι θα χάσει τους χριστιανούς πελάτες. Τρελή πολιτική ορθότητα » καταλήγει.ilgiornale 1.9.17

To δημοσίευμα αναφέρει το επίμαχο άρθρο του RTL.Yπάρχει ορυμαγδός άρθρων στα διεθνή μέσα ολλανδικά,ιταλικά, βέλγικα,βρετανικά,τσέχικα, βουλγάρικα κ.α καταγγέλουν την αυθαιρεσία της Lidl.

 283 Συνολο,  1 Σήμερα

Αφήστε μια απάντηση