Πήγε με το εξώδικο του Σώρρα στο δικαστήριο και καταδικάστηκε

Οπαδοί του γνωστού Πατρινού Αρτέμη Σώρρα «σκεπασμένοι» με την Ελληνική σημαία πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης το μεσημέρι της Παρασκευής. Τα 150 περίπου άτομα διέσχισαν την πόλη φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτική και υπέρ του Αρτέμη Σώρρα. Κάποια στιγμή σταμάτησαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο και άρχισαν να τα βάζουν με τους δικαστές.
Μάλιστα κάποια στιγμή απειλήθηκε και επεισόδιο με τους παρευρισκομένους εντός των Δικαστηρίων, αλλά ευτυχώς επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι .

Νωρίτερα παραυρέθηκαν στη δίκη ενός πολίτη από τη Ζάκυνθο, ο οποίος κατηγορείται για χρέη προς το δημόσιο 200.000 ευρώ. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι εκχωρεί το μερίδιό του στο δημόσιο, επικαλούμενος τον Πατρινό Αρτέμη Σώρρα ο οποίος υποστηρίζει ότι μπορεί να σβήσει το χρέος της Ελλάδας, καταθέτοντας στο δημόσιο δισεκατομμύρια ευρώ!

Μετά την κατάθεση του κατηγορουμένου στην αίθουσα προκλήθηκε χάος! Περίπου 150 άτομα που παρακολουθούσαν τη δίκη, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Σώρρα αλλά και του εν λόγω πολίτη από την Ζάκυνθο. Χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τελικά η έδρα δεν… πείστηκε από την επιχειρηματολογία του κατηγορομένου, επιβάλλοντάς του, ποινή τεσσάρων μηνών φυλάκισης με αναστολή.

patrastimes.gr

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *