Ψάχνουν κρυμμένο θησαυρό 300.000.000 στην Καβάλα

 

 

Σε χώρο των ενόπλων δυνάμεων είναι έτοιμοι να εισβάλλουν έξι κυνηγοί θησαυρού, σύγχρονοι «Ιντιάνα Τζόουνς», εκ των οποίων οι περισσότεροι άνεργοι. Σκοπός τους; Να βρουν χρυσές λίρες αξίας 300.000.000 ευρώ, οι οποίες πιστεύουν ότι βρίσκονται θαμμένες στο παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο, στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα Καβάλας! Οι έξι φίλοι, ηλικίας 50-65 ετών, αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον κρυμμένο θησαυρό, για τον οποίο έχουν λάβει σχετική άδεια με σκοπό να τον αναζητήσουν «Μόνο εμείς ξέρουμε πού είναι ο θησαυρός, αφού μας το είπε ο ίδιος άνθρωπος που τον έκρυψε εκεί.

Πρόκειται για λίρες των Αγγλων, που δεν μπορούσαν να τις πάρουν μαζί τους και αποφάσισαν να τις θάψουν» δήλωσε στην«Espresso» ένας εκ των 6 της παρέας, που είναι άνεργος οικοδόμος. «Πρόκειται για μια καθαρή δουλειά. Δεν υπάρχουν θαμμένα ούτε όπλα ούτε αρχαία, μόνο χρυσές λίρες. Σύντομα θα αποκαλυφθεί ο θησαυρός και τότε θα δείτε ότι υπάρχει!», συνεχίζει
Οι φίλοι 10 συναπτά έτη προσπαθούσαν να πάρουν τη πολυπόθητη άδεια, αφού ο χώρος είναι στρατιωτικός και οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες πολλές. Τελικά η άδεια βγήκε και έτσι ιδιώτες για πρώτη φορά στα χρονικά θα μπουν σε στρατιωτική έκταση, με σκοπό να αναζητήσουν θησαυρό., που αναμένεται να τους πάρει 3 ημέρες ανασκαφών.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *