Η Μέρκελ καταρρέει! Οι γερμανοί πολίτες δεν θέλουν άλλους λαθρομετανάστες

 

 

Νέα γερμανική δημοσκόπηση δείχνει πως τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων, δεν επιθυμούν η χώρα να δεχθεί και άλλους πρόσφυγες.Το σύνθημα της Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ «Θα τα καταφέρουμε», φαίνεται πως δεν συγκινεί τους Γερμανούς εκ των οποίων μόλις το 19% εκτιμά πως η χώρα τους “αντέχει” κι άλλους πρόσφυγες.

Αν γίνονταν εκλογές αυτή την Κυριακή τα δύο κόμματα θα κέρδιζαν το 38% των ψήφων, μία μονάδα λιγότερη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές είχαν κερδίσει το 41,5%.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του INSA Χέρμαν Μπούνκερ, «εξαιτίας της μεταναστευτικής της πολιτικής, η καγκελάριος έχασε μέρος της εμπιστοσύνης της οποίας έχαιρε. Η απώλεια εμπιστοσύνης στην καγκελάριο αποδυναμώνει την Ένωση».

Αντίθετα μισή μονάδα κέρδισαν οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) φτάνοντας το 24,5%, οι Πράσινοι που πλέον βρίσκονται στο 10% και το αντιμεταναστευτικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) στο 6,5%. Το Die Linke χάνει μία μονάδα και πέφτει στο 9%, ενώ οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες (FDP) παραμένουν σταθεροί στο 5%.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *