Γιατί προσπαθούν να αποκρύψουν την ύπαρξη γιγάντων στην αρχαιότητα;

Σε πολλούς λαούς ανά τον κόσμο υπάρχει ο μύθος για τους Γίγαντες, άραγε όμως είναι μόνο απλά μύθοι ή πίσω από τους μύθους υπάρχει μια πραγματικότητα που σήμερα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε;

Σε πολλές περιπτώσεις το σημερινό κατεστημένο αποκρύβει τέτοιες πληροφορίες για πολλούς και διαφόρους λόγους και δεν εννοώ μόνο για το συγκεκριμένο θέμα, υπάρχουν πολλά που οι αρχαιολογικές σκαπάνες έχουν βγάλει στο φως, απίστευτα ευρήματα, που όμως δεν δημοσιεύονται σχεδόν ποτέ ούτε εκτίθονται στα μουσεία, ή και ακόμη χειρότερα, πολλά από αυτά τα ευρήματα τα ξανάθάβουν πάλι.

Εάν όλα αυτά τα ευρήματα που αποκρύβονται βγουν στο φως της δημοσιότητας και μάθει ο κόσμος την αλήθεια τότε ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας θα πρέπει να αναθεωρηθεί και να ξαναγραφτεί πάλι. Αλλά όπως βλέπουμε και εδώ τα συμφέροντα τον σκοταδιστών εφαρμόζονται ακατάπαυστα. Αναφορές για τους γίγαντες υπάρχουν και στην αρχαία Ελλάδα, και εδώ πολλοί γνωστοί αρχαίοι συγγραφείς μας δίνουν πληροφορίες για αυτό το θέμα.

Ο Παυσανίας στα αττικά μας λέει ότι ο Αίαντας όπου είχε πάρει μέρος στον τρωικό πόλεμο ηταν ένας Γίγαντας και αναφέρει ότι βλέποντας τον σκελετό του η επιγονατίδα του ηταν περίπου όσο ο δίσκος που ρίχνουν τα παιδιά στο πένταθλον. Όσοι γνωρίζετε πόσο μεγάλος ηταν ο δίσκος μπορείτε να βγάλετε τα συμπέρασμα τα σας.

Λίγο πολύ όλοι έχουμε ακούσει για τους Κύκλωπες. Εκτός του Πολύφημου που ηταν γιος του Ποσειδώνα και της Θούσης, ο Όμηρος μας αναφέρει και άλλους Κύκλωπες, τον Βρόντη, Στερόπη, και την Άργη, γιους τους Ουρανού και της Γης.

Ξέρουμε σύμφωνα με τον Όμηρο ότι οι Κύκλωπες ηταν γιγαντόσωμα όντα με τεράστια δύναμη και όταν ο Οδυσσέας πήγε στο νησί με τα παλικάρια του όπου βρισκόταν ο Πολύφημος, ο γίγαντας αυτός έφαγε έναν σύντροφο του Οδυσσέα (ανθρωποφάγοι!). Προσπαθώντας να φύγουν από το νησί ο Πολύφημος πέταγε μεγάλους βράχους με σκοπό να βουλιάξει το πλοίο!

Καταλαβαίνουμε λοιπόν το μέγεθος και τη δύναμη των όντων αυτών που περιγράφει ο Όμηρος.
Υπάρχει η άποψη ότι τα τείχη της Τύρινθας και των Μυκηνών έχουν κατασκευαστεί από γιγαντόσωμους ανθρώπους. Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν διάσπαρτα κτίσματα, τα λεγόμενα κυκλώπεια τείχη και είναι όντως τεράστια κτίσματα σε σχέση με τις σωματικές δυνάμεις του μέσου ανθρώπου.

Σε μια από τις μετώπες του Παρθενώνα υπάρχει η απεικόνιση των γιγάντων όπου φαίνεται το μέγεθος τους σε σύγκριση με τους ανθρώπους. Όπως καταλαβαίνετε για να την αναρτήσουν οι αρχαίοι Αθηναίοι στον Παρθενώνα ηταν σίγουρα πολύ σημαντικό.

Στην μυθολογία αλλά και σε άλλες γραπτές πηγές (Ησίοδος- Θεογονία) έχουμε αναφορές για τον πόλεμο των Ολυμπίων θεών με τους Τιτάνες (τιτανομαχία) και τους Γίγαντες .
Ο πόλεμος αυτός ήταν σφοδρότατος, κράτησε πολύ καιρό και τελικά στον πόλεμο αυτό επικράτησαν οι Ολύμπιοι. Οι νικητές έριξαν σύμφωνα με το μύθο τους ηττημένους στα “τάρταρα”, δηλαδή στο εσωτερικό της γης και τους περιόρισαν εκεί.

Έκτος από τους μύθους υπάρχουν και ευρήματα που έχουν βγει στο φως σε όλο τον κόσμο, αλλά και συγκεκριμένα στον Ελλαδικό χώρο που έχουν βρεθεί σε διάφορα μέρη.

Ο αρχαιολόγος Σλήμαν ανακάλυψε στις Μυκήνες σκελετούς της Ομηρικής περιόδου Ύψους 2.05-2,55. Τι απέγιναν άραγε αυτά τα ευρήματα;
Πριν από 100 χρόνια περίπου στην Μεσσηνία είχαν βρεθεί δυο κολοσσιαίοι σκελετοί περίπου 3,50 μ. την είδηση αυτη την είχε γράψει και η τοπική εφημερίδα. Οι σκελετοί σήμερα αγνοούνται.

Κατά την διάνοιξη του δρόμου Επισκοπής- Ευβοίας βρεθήκαν στοιβαγμένα ανθρωπινα οστά διπλάσιου μεγέθους από το κανονικό. Δυστυχώς δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες για αυτό. Υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν βρεθεί επίσης στοιβαγμένοι σκελετοί διπλάσιου μεγέθους σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Αττική, σήμερα όλοι αυτοί οι σκελετοί αγνοούνται.

Στο Μαρόκο βρέθηκε σκελετός με ύψος 12 πόδια. Στις Φιλιππίνες βρέθηκε σκελετός με ύψος 17 πόδια. Στο Μεξικό το 1926 οι D.W. page Devalda βρίσκουν τεράστιους σκελετούς ύψος 10-12 ποδών. Οι περιοχές που έχουν βρεθεί στο Μεξικό είναι Sisoquiche-Tapextla-Mico River.

Στην Αφρική το 1936 o παλαιοντολόγος και ανθρωπολόγος Larson kohl από την Γερμανία βρήκε έναν γιγάντιο σκελετό στις άκρες της λίμνης ELYASI της κεντρικής Αφρικής. Σε όλη την Αμερικανική ήπειρο έχουν βρεθεί γιγάντιοι σκελετοί. Το 1833 στο Lanpock Rancho της Καλιφόρνια βρέθηκε σκελετός ύψους 12 ποδών με κοίλες σφαίρες, πέτρινα τσεκούρια κ.τ.λ.

Το 1850, το 1875, το 1882 ο ερασιτέχνης αρχαιολόγος F.M. Fetty και η σύζυγος του βρήκαν σε ρηχή σπηλιά υπολείμματα γιγαντιαίου σκελετού καθιστού με χειροποίητα αντικείμενα κτερίσματα από πέτρα και τσακμακόπετρα. Το 1883 βρέθηκε άλλος σκελετός από τον J.A Faulkner.

Στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ βρέθηκε γιγάντιος σκελετός. Αυτός ο σκελετός μετρήθηκε και βρέθηκε να είναι πάνω 12,5 πόδια ψηλός. Σε όλες της Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναφερθεί σκελετοί αυτού του τύπου και πιο πολύ νότιο ανατολικά και μάλιστα στην περιοχή της νότιας Φλώριδα ( οι ινδιάνοι της περιοχής αναφέρονται σε δασκάλους από τα αστέρια) Άλλες καταγεγραμμένες περιπτώσεις στη Β. Αμερική, το 1947 (death valley), σκελετούς ύψους 9 ποδών (μεγαλύτεροι των 3 μέτρων).

Στο Τενεσσή, το 1821 βρέθηκε σκελετός ύψος 7 ποδών από τον John Haywood. To 1800, βρέθηκε σκελετός κοντά στο Rutland της Νέας Υόρκης! Στο Evant Kanyon της Αριζόνας το 1923 δυο σκελετοί με ύψος 15 και 18 πόδια! Ομάδα στρατιωτών ξεθάβει στο Lompock Ranco της Καλιφόρνιας, το 1833, σκελετό ύψους 12 ποδών με μέγα-όπλα και πέτρινο φέρετρο. Άλλος σκελετός με ύψος 12 ποδών βρίσκεται το 1891, στο Crittenden της Αριζόνα. Σε δυο περιπτώσεις ο σκελετός είχε 6 δάχτυλα(Braton Tennesee) σε κάθε πόδι και 6 σε κάθε χέρι.

Το 1897 βρέθηκε σκελετός ύψους 9 ποδών κοντά στο Brewersuille της Ιντιάνα. Επίσης βρέθηκαν στην Bowa της Γιούτα, στο Zenesville στο Οχάιο και στη Νεβάδα πάλι στη Humboldt Lake σκελετοί με ύψος 8 1/2 και 10 πόδια! Το 1965 βρέθηκε σκελετός ύψους 8 ποδών και 9 ιντσών στο holly του Κεντάκι, ενώ υπάρχει και πλήθος άλλων περιπτώσεων.

Στην Αυστραλία κοντά στον ποταμό Gravels στην περιοχή Bathurst στη Νέα νότιο Ουαλία βρέθηκαν πολλά αντικείμενα ,σφαίρες, ρόπαλα, τσεκούρια, μαχαίρια αντικείμενα βάρους 8,10,15,21,25, λίβρες και σκελετοί ανδρών ύψους 10 και 12 ποδών.

Στην ίδια περιοχή ο φυσικός Rex Gilroy βρήκε σε βάθος δυο μέτρων περίπου σκελετό 25 πόδια ψηλό, και με βάρος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του επιστήμονα περίπου 1000 λίβρες!! Στο Gympie Queensland, ένας γεωργός ο Keith Walker, βρήκε δόντια που κατά τον Gilroy άνηκαν σε άτομο που είχε ύψος 20 ποδών, βρεθήκαν και αλλά από τον P. Holman.

O Noel Reevens βρήκε πατήματα ανθρώπων κοντά στο Kempsey N.S.W. πάνω από τον ποταμό Macleay και προσδιόρισε τους ψηλότερους σε 17 πόδια ύψος. Στην Κίνα πάρα πολλά δόντια δράκων (!) τα οποία συγκέντρωσαν πρόσφατα κινέζοι επιστήμονες, διαπιστώθηκε ότι στα περισσότερα εξ αυτών είχαμε να κάνουμε με δόντια ανθρώπων γιγάντων ή γιγαντοπιθήκων. Σκελετούς 10 ποδών έχουν βρει οι Κινέζοι, οι οποίοι έχουν και την πρωτιά σε αριθμό και είδη ευρεθέντων δεινόσαυρων τα τελευταία 50 χρόνια.

Στη σημερινή εποχή η επιστήμη της μοριακής βιολογίας έχει προχωρήσει πάρα πολύ και βλέπουμε ότι η μίξη γονιδίων ζωντανών οργανισμών με άλλους ζωντανούς οργανισμούς μπορεί να δημιουργήσει μεταλλαγμένα όντα, έτσι δεν αποκλείεται και η δημιουργία υπερφυσικών ανθρώπινων όντων σαν τον Αίαντα.

Στο κοντινό μέλλον (αν δεν έχει γίνει ακόμα), υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθούν τέτοια όντα ,προϊόντα εργαστηρίων, για όφελος κάποιων κέντρων ή ακόμα και για κερδοσκοπικές επιχειρήσεις.

Δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε ότι και στην αρχαιότητα έκαναν τέτοιες παρεμβάσεις στην γενετική, κατασκευάζοντας τέτοια όντα (και όχι μόνο γιγαντόσωμους ανθρώπους αλλά και αλλοπρόσαλλα όντα, για τους δικούς τους τότε σκοπούς), γιατί γνωρίζουμε ότι στο μακρινό παρελθόν υπήρχαν πολιτισμοί που είχαν αναπτύξει μεγάλη τεχνολογία , που όμως καταστράφηκαν από πολέμους, φυσικές καταστροφές, και άλλα αίτια.

Το Σεπτέμβριο του 1999 στην εθνική πινακοθήκη πραγματοποιήθηκε μια έκθεση υπό την αιγίδα του αμερικανού καθηγητή J.W.Pawlingson. Ο καθηγητής αυτός είχε κάνει εκτεταμένες ανασκαφές στην Τίρυνθα στο Βουνοπράσιο και σε άλλα μέρη, και έφερε στο φως συγκλονιστικά ευρήματα σε πολύ καλή κατάσταση.

Τα ευρήματα αυτά είναι περικεφαλαίες, θώρακες, ξίφη, γιγαντιαίου μεγέθους ! Σήμερα τα ευρήματα αυτά βρίσκονται στο Ιλινόις της Αμερικής και συγκεκριμένα στο FRITT INSTITUTE του Σικάγου. Το μυστήριο είναι πως μεταφέρθηκαν εκεί; Ποιοι μεσολάβησαν από εδώ και έδωσαν την άδεια; Και για ποιο λόγο βρίσκονται εκεί πέρα αυτά τα ευρήματα; Δυστυχώς αυτές οι απορίες μένουν αναπάντητες.

Στην Ελλάδα αυτά τα ευρήματα έμειναν για λίγο στην έκθεση που έγινε, όπου δυστυχώς ούτε είχε γίνει διαφήμιση για να μπορούν να τα δουν όσο περισσότεροι Έλληνες γινόταν, ούτε γράφτηκε στον τύπο τίποτα, αλλά και η έκθεση κράτησε λίγες μόνο μέρες.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

One thought on “Γιατί προσπαθούν να αποκρύψουν την ύπαρξη γιγάντων στην αρχαιότητα;

  1. Η παρουσία γιγάντων αναφέρεται στην Αγία Γραφή. Η Αγία Γραφή μιλάει για τον Ιησού Χριστό. Οπότε, είναι εύκολο να αντιληφθεί ο “έξυπνος” αναγνώστης , γιατί αποκρύπτεται η εύρεση γιγαντιαίων σκελετών. Ο λόγος; Να θεωρηθεί αναξιόπιστη η Αγία Γραφή! Να περπατάει η θεωρία της εξέλιξης των ειδών! Είναι τυχαίο ότι βρίσκονται (χαχαχα) μόνο σκελετοί δεινοσαύρων;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *