Ο Χ.Σαμαράς είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το μπάσκετ του Αρη από καιρό!

Ο Χρήστος Σαμαράς είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το μπάσκετ του Αρη εδώ και πάρα πάρα πολύ καιρό.Με συχνές αναρτήσεις του στο facebook αλλά και όπου αρθρογραφεί προσπαθούσε να εκπέμψει SOS και ότι κατι δεν πάει καλά στον μπασκετικό Αρη.

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος είναι γνωστή μπασκετόφατσα στα στέκια της Θεσσαλονίκης.Από καιρό προσπαθούσε όσο μπορούσε να περάσει τα δικά του μηνύματα!!! Οσο μπορούσε βέβαια,γιατί σε έναν σύλλογο σαν τον Αρη,δεν είναι και το πιό εύκολο πράγμα του κόσμου να εκφραστεί κάποιος ελεύθερα,γιατι η πλειονότητα των οπαδών του,έχει κληρονομήσει την κακιά νοοτροπία του παλαιού σουπερ 3 που δεν είναι άλλη από το (( ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ))..Κι όμως αυτή η παλαιοσουπερίστικη νοοτροπία υπάρχει ακόμα στους οπαδούς του Αρη,και όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο,όποιος έχει άποψη λοιδωρείται από αυτούς που δεν συμφωνούν με την άποψη.

Ο πρόεδρος του Αρη αναγκάστηκε να φωτογραφίσει τον Χρήστο Σαμαρά σε συνέντευξη πού εδωσε πριν από μήνες.Ενοχλήθηκε από της αναρτήσεις,και αυτό από μόνο του λέει πολλά.Τα όσα συμβαίνουν και η δικαίωση του πολύπειρου δημοσιογράφου είναι ένα ηχηρό μήνυμα,οτι η δημοκρατία ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

Μακάρι ο Αυτοκράτορας του Ελληνικού μπασκετ να βρεί τα πατήματα του,και να τον δούμε πάλι εκεί που του αξίζει.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *