Σοφή και ουσιώδης η επιλογή του Αρη να βάλει τον Σπανό στον πάγκο του

Ο Αρης πήρε στον πάγκο του τον Σπανό.Μπορεί στους πολυπληθείς οπαδούς του μεγάλου αυτού συλλόγου το όνομα του Κυρίου Σπανού,να ακούστηκε σαν ανέκδοτο όταν το έμαθαν,αλλά πιστεύουμε οτι ο Αρης έκανε την πιό σοφή,και την πιο λογική επιλογή.

Ο Αρης το προσεχές διάστημα δεν χρειάζεται ούτε τυμπανοκρουσίες,ούτε φαμφάρες.Η άνοδος γι αυτόν τον μεγάλο σύλλογο είναι πλέον κυριολεκτικά μονόδρομος.Οσο κι αν ακούγεται παράξενο,ο Αρης με προπονητή που θα έφερε μεγάλο όνομα θα ρίσκαρε! Ναι θα ρίσκαρε.Ο Αρης πλεόν εχει έρθει στο δια ταύθα της ιστορίας του.Ο Αρης τον Σεπτέμβριο έχει μεγάλο ραντεβού με την ιστορία του και τις εκατοντάδες χιλιάδες των οπαδών του.Πολλές φορές στην ζωή μας κι εμείς,επιλέξαμε κάτι απλό,προκειμένου να δώσουμε λύση σε κάποιο πρόβλημά μας.Αυτό ακριβώς κάνει και ο Αρης τώρα,και πολύ καλά κάνει.

Για τον Αρη δεν είναι καιρός ούτε για ρίσκα,ούτε για χάσιμο χρόνου.Θέλει ουσία και την θέλει εδώ και τώρα.Θέλει ρεαλισμό και τον θέλει τώρα.Με τον Σπανό στον πάγκο ο Αρης θα το πετύχει αυτό που θέλει.Ο Σύλλογος αυτός στο πρωτάθλημα της Β εθνικής θέλει δυό τρία πραγματάκια να γίνουν σωστά,και τότε θα πάρει μπρος η ατμομηχανή που λέγεται Αρης.Και όταν πάρει μπροστά η ατμομηχανή,δεν θα έχει να φοβάται τίποτα.

Ο Αρης πέρυσι απλά πλήρωσε το κόμπλεξ ανίδεων ποδοσφαιρικά ανθρώπων.Πέρυσι τέτοια εποχή γράφαμε ότι ήταν εντελώς άστοχη και κακή η επιλογή Αναστόπουλου,και δυστυχώς πεσάμε μέσα.Φέτος γράφουμε οτι ο Αρης έκανε την καλύτερη επιλογή προπονητή.Ουσιώδης και ρεαλιστική.Και θα πέσουμε και πάλι μέσα είμαστε σίγουροι.Γιατί μιλάμε για τον Αρη Θεσσαλονίκης ο οποίος θέλει δυο τρια πραγματάκια να γίνουν σωστά και θα ανέβει χωρίς κανένα πρόβλημα! Περυσι όχι μονο αυτα τα δυό τρια πραγματάκια δεν έγιναν,αλλά δεν έγινε τίποτα.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *