Τώρα θα καταλάβει ο Άδωνις τι σημαίνει Μητσοτακέϊκο Καραμαλέϊκο και οικογενειοκρατεία!

 

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας απέρριψε ομόφωνα ως εκπρόθεσμη την κατάθεση υποψηφιότητας του Αδωνι Γεωργιάδη για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό κείμενο, κατά την σημερινή συνεδρίαση η ΚΕΦΕ «διαπίστωσε ότι υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα τρεις κλειστοί και σφραγισμένοι φάκελοι υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από τα μέλη του κόμματος: Μεϊμαράκη Ευάγγελο – Βασίλειο του Ιωάννη, Μητσοτάκη Κυριάκο του Κωνσταντίνου και Τζιτζικώστα Απόστολο – Ιωάννη του Γεωργίου.

Επιπλέον η ΚΕΦΕ διαπίστωσε ότι υποβλήθηκε εκπρόθεσμα φάκελος υποψηφιότητας από το μέλος του κόμματος κ. Σπυρίδωνα – Άδωνι Γεωργιάδη. Με ομόφωνη απόφασή της η ΚΕΦΕ απέρριψε την εν λόγω υποψηφιότητα, λόγω του εκπροθέσμου της κατάθεσής της».

Αντίθετοι στην απόρριψη οι άλλοι διεκδικητές
Την συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, προκειμένου να μεταφέρει τη θέση του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, διέκοψε -σύμφωνα με πληροφορίες- ο διευθυντής του γραφείου του Σωτήρης Κορομάντζος, λέγοντας «ότι είναι άδικο να μην γίνει δεκτή η αίτηση υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη».

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε ως εξής: «Ευτυχώς έγινε αποδεκτή η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη. Η τυπολατρεία δεν μπορεί να επικρατήσει της ουσίας».

Επίσης, συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα λένε ότι «κακώς κόπηκε η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, όλοι έπρεπε να είναι στη μάχη».

Δημόσια δήλωση των άλλων υποψηφίων θα ζητήσει ο Αδωνις
Ο ίδιος ο κ.Γεωργιάδης, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, σχολίασε αρχικά ότι έμαθε από τα κανάλια ότι κόπηκε η υποψηφιότητά του, προσθέτοντας «Εάν αυτό είναι αλήθεια λυπούμαι πραγματικά», ενώ όπως είπε θα μετέβαινε άμεσα στην Συγγρού: «θα ζητήσω δημόσια δήλωση των συνυποψηφίων μου, οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι διαφωνούν!», όπως προανήγγειλε.

 

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *