ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! Θα είναι ό άλλος στρατηγικός κακοπληρωτής και θα αφήσει να του πάρουν το σπίτι;

Tώρα θα βαπτίσουν τους πλειστηριασμούς στρατηγικούς κακοπληρωτές. Δηλαδή ο άλλος δεν πληρώνει το δάνειο του έτσι επειδή γουστάρει,και θα αφήσει να του πάρουν την πρώτη κατοικία επειδή θέλει να παριστάνει τον στρατηγικό κακοπληρωτή. Το επόμενο διάστημα αυτή θα είναι η προπαγάνδα της φασιστικής αυτής κυβέρνησης,για να μπορέσει να περάσει τους πλειστηριασμούς στα μαλακά.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να έχει να πληρώσει την τράπεζα και να μην το κάνει. Δεν υπάρχουν στρατηγικοί κακοπληρωτές. Ολο αυτό είναι μά προπαγάνδα για να λειτουργήσει ο κοινωνικός αυτοματισμός πάλι.Πλειστηριασμούς λέει θα κάνουν στους στρατηγικούς κακοπληρωτές! Καί μόνο που το ακούς είναι αστείο.Θα χρωστάει ο άλλος σε κάρτα 20 χιλιάδες ευρώ,κι ενω έχει σπίτι στο ονομα του,ετσι την αφήνει απλήρωτη την κάρτα επειδή είναι μαζώχας και θέλει να του πάρουν το σπίτι. Ο στρατηγικός κακοπληρωτής φροντίζει να μην έχει περιουσία,και παίρνει δάνειο πανω απο ενα μύριο!..Ωπότε δεν μπορεί να υπάρξει και πλειστηριασμός.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *