Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΝΙΚΗΘΗΚΕ! Αποσύρει το μαύρο ο Παπάς από τα κανάλια μετά από τις αντιδράσεις του κόσμου

Με την ουτά στα σκέλια έκανε πίσω τελικα η φασιστική κυβέρνηση! Ναι είναι φασίστες που προσπαθούν να ελεξουν τα πάντα! Το λέμε δυνατά πλέον! Μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο Νίκος  Παππάς  δήλωσε ότι μετά την προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ θα λάβει χώρα η οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία για τη μετάβαση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο.

«Είχα πριν από λίγο επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, τον κ. Βούτση. Εξέφρασε την άποψη ότι η οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία για τη μετάβαση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο είναι καλύτερο να λάβει χώρα μετά τη νέα προσπάθεια συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης μέσω της Διάσκεψης των Προέδρων της βουλής», δήλωσε ο κ. Παππάς.

«Αυτό και θα κάνουμε», τόνισε.

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι «είναι η ώρα να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια συναινέσεων τόσο για τη συγκρότηση της ανεξάρτητης ρυθμιστικής αρχής, τουΕθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, όσο και για τις ευρύτατες δυνατές συναινέσεις σε σχέση με τον τρόπο μετάβασης στο νέο τηλεοπτικό τοπίο».

«Ήρθε η ώρα νομίζω», είπε ο κ. Παππάς, «όλα τα κόμματα να κινηθούν με γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και όχι με γνώμονα την υπεράσπιση ειδικών, ιδιαίτερων, συμφερόντων».

Με την παραπάνω τοποθέτηση ο υπουργός Επικρατείας πήρε πίσω τροπολογία (την είχε φέρει μόλις δύο ώρες πριν), η οποία, μεταξύ άλλων, έδινε διορία πέντε ημερών (από τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της σχετικής υπουργικής απόφασης) στους μη αδειοδοτηθέντες τηλεοπτικούς σταθμούς να διακόψουν τη μετάδοση των εκπομπών τους.​

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *