Σταθερό κόμιστρο από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

 

 

Σταθερό κόμιστρο της τάξεως των 20 ευρώ και 28 ευρώ, μεταξύ 00.00 και 5.00, θα πληρώνουν οι Θεσσαλονικείς και οι επισκέπτες για τη μετάβαση με ταξί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε οποιοδήποτε σημείο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και αντίστροφα. Πρόκειται για απόφαση την οποία υπέγραψε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «βάζει οριστικό τέλος στα φαινόμενα ενδεχόμενων υπερχρεώσεων τα οποία αποτελούσαν συχνό φαινόμενο στην πόλη της Θεσσαλονίκης».

Το συγκεκριμένο και σταθερό κόμιστρο θα ισχύει ανεξαρτήτως της διαδρομής που ακολουθεί ο οδηγός ταξί, της κίνησης που θα συναντήσει στο οδικό δίκτυο, καθώς και των αποσκευών που φέρει κάθε φορά ο επιβάτης. Στην απόφαση που υπέγραψε ο κ. Σπίρτζης, καταγράφονται λεπτομερώς οι διαδρομές που αφορούν την καταβολή του εν λόγω σταθερού κομίστρου.

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω χρεώσεις αφορούν στις  διαδρομές που εκτελούνται με σημείο έναρξης τον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»  και σημείο λήξης οποιοδήποτε σημείο στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Αυτή οριοθετείται ως εξής: από το Λευκό Πύργο, τις οδούς Νικολάου Γερμανού – Αγγελάκη – Εθνικής Αμύνης – Ολυμπιάδος, την Παλαιά Λαχαναγορά, την οδό Λαγκαδά, την Πλατεία Δημοκρατίας, τις οδούς 26ης Οκτωβρίου – Καρατάσου – Ναυάρχου Κουντουριώτου – Λεωφόρου Νίκης. Το ίδιο ισχύει και για την αντίστροφη διαδρομή.

Σημειώνεται ότι στα δρομολόγια των επιβατών τα οποία συμπίπτουν χρονικά με την αλλαγή του τιμολογίου, θα ισχύει το τιμολόγιο της ώρας λήξης της διαδρομής.

Σχετικό περιεχόμενο

Δεν θα γίνει η απεργία του ΟΑΣΘ την Τρίτη 15 Μαρτίου
Δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 24ωρη απεργία την οποία είχε...
Read more
Μένιος Φουρθιώτης: Συνελήφθη ξανά, οδηγείται στον Κορυδαλλό
Η προφυλάκιση του Φουρθιώτη αποφασίστηκε με βούλευμα, λόγω της παραβίασης...
Read more
Ο Κούγιας αποκαλύπτει ποιος του έστειλε τη φωτογραφία του Σαββίδη με το μαχαίρι
"Οι γονείς του Άλκη δεν πρόκειται να ησυχάσουν εάν δεν...
Read more
Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη
Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ο φερόμενος δράστης της...
Read more
ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.