Κέρασε συναδέλφους του κέικ με κάνναβη

 

 

Ακριβά πλήρωσε ένας 30χρονος τη φάρσα που σχεδίασε σε βάρος συναδέλφων του, καθώς τελικά έχασε τη δουλειά του, ενώ κλήθηκε να τους αποζημιώσει αλλά και να πληρώσει πρόστιμο. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο 30χρονος αποφάσισε να κεράσει κέικ σοκολάτας με κάνναβη τους συναδέλφους του σε κατάστημα σιδηρικών στο Μπιγκανός, στην ανατολική Γαλλία, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο πρώην πλέον εργαζόμενος του καταστήματος άφησε το κέικ στην αίθουσα του διαλείμματος, χωρίς να αποκαλύψει στους συναδέλφους του τι περιείχε.

Τρεις από αυτούς το δοκίμασαν και όπως κατήγγειλαν αισθάνθηκαν αδιαθεσία, ενώ υπέβαλαν μήνυση κατά του φαρσέρ, μόλις έμαθαν τι ακριβώς περιείχε το κέικ.

Ενώπιον δικαστηρίου του Μπορντό, ο 30χρονος -ο οποίος στο μεταξύ απολύθηκε- εξέφρασε τη λύπη του, δηλώνοντας ότι δεν ήθελε να κάνει κακό σε κανέναν, αλλά απλώς επιθυμούσε να κάνει μία «πλάκα».

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για «χορήγηση βλαβερής ουσίας από πρόθεση» και «έκθεση σε κίνδυνο», καταδικάζοντάς τον σε καταβολή προστίμου ύψους 600 ευρώ.

Ο 30χρονος θα πρέπει επίσης να αποζημιώσει τα θύματά του, καταβάλλοντας σε κάθε ένα εξ αυτών ποσό 500 ευρώ.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *