ΣΑΜΑΡΑΣ: Εγώ είμαι ακόμα εδώ!

 

 

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν έχει εγκαταλείψει την πολιτική στέλνει ο Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξη του στην ισπανική εφημερίδα La Razon «Εξακολουθώ να είμαι ενεργός στις πολιτικές υποθέσεις της χώρας μου», τονίζει χαρακτηριστικά λέγοντας με νόημα «εγώ είμαι ακόμα εδώ…» και επισημαίνοντας ότι η ιστορία κρίνει κάποιον αφού αυτός έχει φύγει.

Στο μεταξύ, ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός για τον Αλέξη Τσίπρα δηλώνοντας εξαιρετικά απογοητευμένος «για το λαϊκισμό που επέδειξε, για τις εξωφρενικές υποσχέσεις που έδωσε προκειμένου να αναδειχθεί στην εξουσία και για τα ψέματά που λέει για να παραμείνει στην εξουσία».

Παράλληλα, διατυπώνει την εκτίμηση ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα αντέξει 4 χρόνια ενώ αφήνει σαφείς αιχμές για τη στάση ηγετών της Ε.Ε απέναντι στη δική του κυβέρνηση. «Όταν δίνουμε την εντύπωση – ακόμα κι αν αυτή είναι μια πολύ «επιφανειακή» εντύπωση – ότι «διευκολύνουμε» τους λαϊκιστές, ενώ «τραβάμε το χαλί» κάτω από τα πόδια μεταρρυθμιστικών κυβερνήσεων, αυτό μπορεί να στείλει λάθος μηνύματα», λέει συγκεκριμένα.

Ο πρώην πρωθυπουργός λέει επίσης για την ελληνική οικονομία ότι «δεν μπορεί να επιστρέψει η εμπιστοσύνη όσο κυβερνούν τη χώρα οι λαϊκιστές».

 

 

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *