Αδωνις: Θα κερδίσω σίγουρα! Ειμαι ο επόμενος αρχηγός στην νέα δημοκρατία

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συλλογή των απαραίτητων υπογραφών για την υποβολή της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πλησιάζω τον αριθμό 50. Δεν τον έχω φτάσει, αλλά είμαι κοντά. Είμαι πολύ αισιόδοξος», είπε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του MEGA, και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα τις μαζέψω, θα είμαι υποψήφιος και θα κερδίσω. Έτσι μπαίνουμε στη μάχη».
Στη συνέχεια διευκρίνισε πως δεν είναι μία εύκολη διαδικασία, η συλλογή υπογραφών, ιδίως για τον ίδιο, που δεν έχει «εσωκομματικές μεγάλες συμμαχίες ούτε γραμμές» που να τον στηρίζουν.
Μάλιστα, αναγνώρισε το λάθος του να ανακοινώσει αργά την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος.
Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι σέβεται τους συνυποψηφίους του και πρόσθεσε: «Aυτή η διαδικασία της επιλογής αρχηγού πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε όταν τελειώσει να είμαστε πιο ενωμένοι, πιο ισχυροί και πιο αγαπημένοι, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. Να κάνουμε τη ΝΔ πιο ισχυρή».
Ο ίδιος τόνισε ότι θέλει μια ΝΔ «ανοιχτή στην κοινωνία, που δεν θα ντρέπεται για τις ιδέες της, που θα βγει να εξηγήσει στον κόσμο ότι οι ιδιωτικοποιήσεις είναι καλές».
Για τον Μάκη Βορίδη είπε ότι ήταν, είναι και θα είναι φίλος του, αλλά «αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνούμε πάντα σε όλες τις πολιτικές μας κινήσεις». «Κακία δεν κρατώ κανέναν».
Τέλος, σε ερώτηση που τέθηκε για το αν είχε επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, είπε πως δεν το έκανε γιατί δεν θέλει, όπως είπε, να εμπλέκει στη διαδικασία τους πρώην προέδρους του κόμματος.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *