Πού θα είναι το επόμενο χτύπημα της Ρωσίας μετά την Συρία;

 

 

Θυμάστε τον περίφημο σκακιστή Γκάρι Κασπάροβ; O μεγάλος σκακιστής, ιδιοφυία στις τακτικές αλλά και στην πρόβλεψη των επόμενων κινήσεων του αντιπάλου έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο FOX News , προβλέποντας τις επόμενες κινήσεις της Ρωσίας και του Προέδρου Πούτιν.
Η επιχειρησιακή  λειτουργία της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Συρία διεξάγεται περισσότερο  και για τα ρωσικά συμφέροντα στην περιοχή αλλά και για τη δημιουργία σπίλωσης του ονόματος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής πρόσθεσε.
Επιπλέον, η αυξανόμενη ποσότητα των προσφύγων στην Ευρώπη, λόγω του σκληρού πολέμου στην Συρία  θα αποβεί ένα ισχυρό χαρτί  στα χέρια του Ρώσου προέδρου, εφόσον  ο αυξανόμενος αριθμός των προσφύγων θα προκαλέσει την αύξηση της δημοτικότητας των δεξιών κομμάτων στην Ευρώπη. Αυτοί, με τη σειρά τους, που είναι σύμμαχοι του Βλαντιμίρ Πούτιν, θα πιέσουν την Ευρώπη να απαλλάξουν   από τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί μετά την Ουκρανία,  στην Ρωσία.  
Ο Κασπάροβ  όμως δεν σταμάτησε την ανάλυσή του εκεί. Σύμφωνα με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή στο σκάκι  «Ο Πούτιν θα επιστρέψει στην Ουκρανία. Και δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν η επόμενη κίνησή του θα είναι να παραβιάσει τα σύνορα του ΝΑΤΟ στην Εσθονία και τη Λετονία». Γύρω από τη παγκόσμια  σκακιέρα παίζονται τα πιο σκληρά  παιχνίδια κυριαρχίας. Και ίσως ένας παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι να αντιλαμβάνεται τις επόμενες κινήσεις πολύ πιο γρήγορα και πιο ξεκάθαρα απ όσο οι υπόλοιποι παίκτες και θεατές.

 

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *