Κοριός στο κινητό για αθεράπευτους ζηλιάρηδες

 

 

Η παρακολούθηση μπαίνει αργά αλλά σταθερά στο δρόμο της νομιμοποίησης καθώς κυκλοφόρησε λογισμικό με τις ευλογίες της νομιμότητας το οποίο λειτουργεί ως κοριός στα κινητά τηλέφωνα.

Το droidjack.net, πωλείται 210 δολάρια ενώ προορίζεται για κινητά τηλέφωνα ανηλίκων ώστε οι γονείς να είναι σε θέση να ελέγχουν αν το παιδί τους απειλείται.
Στη συνέχεια, απέκτησε το παρατσούκλι “η εφαρμογή των ζηλιάρηδων” καθώς χιλιάδες ερωτευμένοι, δύσπιστοι έκαναν δώρο στην σχέση τους κινητά με την εν λόγω εφαρμογή εγκατεστημένη.
Τη δυνατότητα να κάνει συνακροάσεις έχει ο αγοραστής μέσω υπολογιστή ή ακόμα και τάμπλετ ενώ μπορεί να διαβάζει μέχρι και τα μηνύματα του κινητού που έχει “παγιδεύσει”. Οι τηλεφωνικές επαφές, το σημειωματάριο, το ιστορικό περιήγησης είναι μερικά ακόμα που μπορούν να ελεγχθούν από τον αγοραστή.
Οι ελληνικές διωκτικές αρχές έχουν εντοπίσει ήδη τρεις περιπτώσεις γυναικών που τα κινητά τους “παγιδεύτηκαν” από τους καχύποπτους συντρόφους τους.
Πέραν τούτου πρέπει να σημειωθεί ότι είναι παράνομο να εγκατασταθεί η εφαρμογή σε κινητό τηλέφωνο, χωρίς τη συναίνεση του κατόχου και διώκεται από τις αρχές.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *