Ο ΠΣΑΤ καλεί τον Κούγια να ανακαλέσει

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια κατά του «Goal» προκάλεσε την παρέμβαση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου που καλεί τον ιδιοκτήτη της Λάρισας να ανακαλέσει.

«Σχετικά με την από 14/9/2016 δήλωση του κ. Αλέξη Κούγια, στην οποία και αναφέρεται στην εφημερίδα “Goal News”, απειλώντας τους υπευθύνους της, ο ΠΣΑΤ οφείλει να τοποθετηθεί και να τονίσει προς κάθε κατεύθυνση:

Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα των ΜΜΕ και κατ’ επέκταση των δημοσιογράφων, που εργάζονται σε αυτά, η άσκηση κριτικής και η ελεύθερη άποψη για γεγονότα και πράξεις που υποπίπτουν στην αντίληψή τους και έχουν ασφαλώς δημόσιο ενδιαφέρον, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, που αναφέρεται ο κ. Κούγιας.

Είναι ο βασικός κανόνας της ελευθεροτυπίας και επί τούτου κανείς εργαζόμενος συνάδελφός μας στα ΜΜΕ δεν μπορεί να αποδεχθεί απειλές, που κατά κόρον εκτοξεύει ο κ. Κούγιας, στην από 14/9/2016 δήλωσή του.

Ο κ. Κούγιας και όσοι επιχειρούν να το αγνοούν αυτό, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αρχές της ελευθεροτυπίας αποτελούν αδιαπραγμάτευτο αγαθό για τον ΠΣΑΤ, τα μέλη του και όλους τους αθλητικούς συντάκτες. Στην κατεύθυνση αυτήν, καλούμε τον κ. Κούγια να αναθεωρήσει το νόημα της από 14/9/2016 δήλωσής του και να συνειδητοποιήσει ότι ο δρόμος αυτός, της στοχοποίησης δηλαδή συναδέλφων μας, είναι ολισθηρός και αχρείαστος».

Σχετικό περιεχόμενο

Το μίσος Αρη και Παοκ ξεκινάει απο το χρώμα της φανέλας
Η γνωστή ατάκα (( Σας πήραμε τα σώβρακα σας πήραμε...
Read more
Ο Θεός του πολέμου πήρε πανάξια νίκη στο ντέρμπι με τον παοκ στην Τούμπα
Κολομβία στο γήπεδο της Τούμπας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ,...
Read more
Ο Θεός του πολέμου σε κατάσταση εκτόνωσης! Εριξε πεντάρα τον Παναιτωλικό
Καταιγιστικός ήταν ο Θεός του πολέμου στην εντός έδρας αναμέτρηση της...
Read more
Ο Αρης πέρασε με νίκη απο την Λαμία με γκολ του Μπράμπετς
Ο Άρης πήρε το διπλό στην έδρα της Λαμίας, καθώς...
Read more
ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.