Το ταβάνι του ΠΑΟΚ η 4η θέση;

Θα αρχίσουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, λέγοντας ότι ο Ουάρντα είναι, κατά γενική ομολογία, ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Με αρκετές αρνητικές πτυχές, όπως αυτές έχουν καταγραφεί από το σύνολο του Τύπου, στη διαδρομή του, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως, οι οποίες τον έχουν κρατήσει… πίσω.

Και έχουν θέσει, όπως φαίνεται, το… ταβάνι του, στον ΠΑΟΚ. Στον 4ο της Σούπερ Λιγκ, δηλαδή. Γιατί, εδώ που τα λέμε, ο ΠΑΟΚ δεν είναι και για… παραπάνω. Ιστορικά στην Ελλάδα. Από 4ος μέχρι 5ος, αφού μπροστά του έχει, παραδοσιακά, Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ και μέχρι πρότινος και Άρη.

Όταν, λοιπόν, βλέπει, κανείς, τον μηχανισμό προπαγάνδας, γύρω από τον ΠΑΟΚ, να προσπαθεί, καθημερινά και επισταμένα, να στρέψει το ενδιαφέρον στον Αμρ Ουάρντα και να τον παρουσιάσει, ως το νέο… big thing της ομάδας του μποξέρ, τότε αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν και πολύ καλά…

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να λέει εαυτόν «ανταγωνιστή» του Ολυμπιακού, έχει αναγάγει, αυτή τη στιγμή, σε μέγα θέμα, την επιστροφή ενός παίκτη, ο οποίος στις προηγούμενες παρουσίες του εκεί, δεν πέτυχε απολύτως τίποτα. Και, ίσα-ίσα, έφυγε κακήν-κακώς, για ομάδες, οι οποίες εδώ που τα λέμε, δεν ήταν και πολύ πιο χαμηλά, από τη θέση, στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ…

Ο Ατρόμητος πήγαινε πολύ καλά και ήταν ψηλά. Το ίδιο και ο Βόλος, πρόσφατα. Συνηθισμένος είναι ο Ουάρντα να είναι σε… τεταρτό-πεμπτες ομάδες, στη Σούπερ Λιγκ και δεν του κάνει και ιδιαίτερη διαφορά. Αλλά για τον ΠΑΟΚ το να φέρνει πίσω τον Ουάρντα και να χτίζει την επικαιρότητά του, γύρω από τον Αιγύπτιο, δείχνει ότι ο πήχης έχει πέσει και ότι η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη έχει πάψει, προ πολλού, να κοιτάζει ψηλά!

To αναδημοσιεύσαμε απο το gavros.gr

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →