Ο πατήρ Μάξιμος ξεμπροστιάζει τον Νεφελιμάκια και τον καλεί σε δημόσιο διάλογο αν έχει τα κότσια

Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση-πρόκληση πρός τον κ. Λιακόπουλο για το βιβλίο του  που διαφημίζει μήνες τώρα “Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ” (το οποίο είναι μία ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ και περιέχει πολλές πλάνες, αιρέσεις, ψευδοπροφητείες και ψεύδη σχετικά με τα “σημεία στο Τραχώνι της Κύπρου” όπως και η Ι. Μητρόπολη της Λεμμεσού και η Ι. Αρχιεπισκοπή της Κύπρου έχει χαρακτηρίσει δημόσια και επίσημα) επειδή με αθέμιτους, απαράδεκτους και ανορθόδοξους τρόπους προσπαθεί να μας φιμώσει, να μας κλείσει το στόμα και να μην μιλάμε για το θέμα αυτό. (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;!!!…)

Για όλους λοιπόν τους ανωτέρω λόγους αλλά και άλλους πολλούς τον

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ, εάν έχει το θάρρος και είναι όπως διατείνεται φίλος της Αληθείας, του Διαλόγου και της Δημοκρατίας, να μας καλέσει ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ στις εκπομπές του για να συζητήσουμε ανοικτά για το θέμα “Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ” μιας και τις δικές μας εκπομπές και όχι μόνον τις σταματά ή δεν τις αφήνει να γίνουν χρησιμοποιώντας πολλούς και διαφόρους τρόπους… που δεν τον τιμούν καθόλου.

Σας ερωτάμε λοιπόν ευθέως αγαπητέ κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ.

Έχετε το σθένος και το θάρρος να αφήσετε τις ΥΠΟΓEΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ που χρησιμοποιήσατε έως τώρα ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΦΙΜΩΣΕΤΕ  και να με καλέσετε στις εκπομπές σας ή να έλθετε στην ιδικήν μου, για να κάνουμε δημόσιο διάλογο πάνω στο θέμα αυτό;

Εάν ΝΑΙ, περιμένουμε. Εάν ΟΧΙ, όλοι θα καταλάβουν πόσο πολύ “δίκιο” έχετε κυρίως για το θέμα “Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ” και πόσο πολύ αγαπάτε τον διάλογο και την ΑΛΗΘΕΙΑ.

-Και κάτι ακόμη για να δείτε την ειλικρίνεια του ανδρός…

Εδώ και 25 ημέρες (από 20/3/2005 έως 15/4/2005) επειδή γνώριζε τις ενέργειες τις δικές μου για το θέμα αυτό “κοροϊδεύει” τους τηλεθεατές του λέγοντας καθημερινά ότι: “σήμερα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ημέρα που διαφημίζω το βιβλίο Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ πάρτε το τώρα από αύριο δεν θα υπάρχει”… Και το λέει αυτό επί 25 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Δείτε τον κάποια στιγμή και θα γελάσετε με την ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ του. ΚΡΙΜΑ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ λοιπόν…

Ημερομηνία που γίνεται αυτή η πρόσκληση, για να μην ξεχνιώμαστε πόσος καιρός θα παρέλθει χωρίς ΤΙΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι η

7 Απριλίου του 2005.

Με αγάπη Χριστού

π. Μάξιμος Μοναχός

Ηγούμενος Ι. Μ. Αγίου Κοσμά Αιτωλού Κορινθίας

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *