ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει από μόνη της»

 

 

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατη συνέντευξη του, στην «Εφημερίδα των Συντακτών» δίνει γραμμή για μετωπική αντιπαράθεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.Ο ίδιος μάλιστα αποσαφηνίζει, ότι δεν πρόκειται να παράσχει στην κυβέρνηση «συναίνεση αλά καρτ», ενώ δηλώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «δεν είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός».Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει στην θέση του ότι «η κυβέρνηση θα καταρρεύσει από μόνη της».Ως προς τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, η θέση του υποψηφίου προέδρου σε περίπτωση εκλογής του, θα είναι άνοιγμα προς το Κέντρο, ενώ όπως δηλώνει, ήδη έχει εκπονήσει ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης του κόμματος, διάρκειας 111 ημερών, το οποίο θα μπει άμεσα σε εφαρμογή. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «την 1η Μαΐου θα είμαστε έτοιμοι».

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης καταθέτει την πεποίθηση του ότι σε λίγους μήνες η Νέα Δημοκρατία θα καταστεί «η εναλλακτική κυβερνητική λύση για την Ελλάδα», καθώς και την βεβαιότητα του ότι  το κόμμα θα κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές, «όποτε και αν αυτές γίνουν».

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο αποχωρήσεων από την ΝΔ και ιδιαίτερα από την δεξιά πτέρυγα του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν το αποκλείει καθώς «θεωρητικά υπάρχει πάντα», αλλά όπως αναφέρει «δεν με απασχολεί».

 

«Θα ήθελα πάρα πολύ το νέο έτος να με βρεθεί με ολόκληρη την οικογένεια μου», είχε δηλώσει. «Τέσσερα χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα».

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *