Επιθυμούν απομάκρυνση του μέντορα του Τσίπρα από το μαξίμου!..Αιτία ο βίος του!

 

 

Όλο και περισσότερο πληθαίνουν -σε καθημερινή σχεδόν βάση- οι σκιές πάνω από τον Αλέκο Φλαμπουράρη.Οι αποκαλύψεις για τον… βιο του μέντορα του Αλέξη Τσίπρα είναι απανωτές και πλέον μόνο πονοκέφαλο φαίνεται πως δημιουργούν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ως γνωστόν μετά τις προεκλογικές αποκαλύψεις για το προβληματικό πόθεν έσχες του υπουργού Επικρατείας, ακολούθησε η είδηση περί διαγραφής χρέους από το δήμο της Αίγινας ενώ σήμερα Τα Νέα φέρνουν στο φως της δημοσιότητας την ένταξη του υπουργού στη ρύθμιση των 100 δόσεων. Όπως επισημαίνεται σε σημερινό δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας «το ερώτημα μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις περί τα οικονομικά της εταιρείας του σε συνδυασμό με τη γενικότερη οικονομική του κατάσταση, είναι αν έπρεπε να ενταχθεί στη ρύθμιση ή αν εκπρόκειτο για μια χαριστική πράξη. Από τους ισολογισμούς της εταιρείας του μπαρμπα-ΔΙΑΤΜΗΣΗ προκύπτει ότι τα ταμειακά αποθέματά το 2013 ήταν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Και το 2014 1,3 εκατομμύρια ευρώ (και τα προηγούμενα χρόνια πάνω-κάτω εκεί έπαιζαν). Το οποίο σημαίνει ότι η αδυναμία πληρωμής των οφειλών του από φορολογία εισοδήματος και ΦΠΑ που δήλωσε ο μπαρμπα-εργολάβος στην Εφορία για να ενταχθεί στις 100 δόσεις, ήταν ψεύτικη! Πλαστή! Διοτί είχε χρήματα και δεν πλήρωνε» γράφει στη στήλη του ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες από τα παρασκήνια του Μεγάρου Μαξίμου, υπάρχουν κάποιοι υπουργοί αλλά και στελέχη της κυβέρνησης που ζητούν την «απομάκρυνση» του κ. Φλαμπουράρη, καθώς όπως υποστηρίζουν έχει πλήξει σημαντικά την εικόνα της κυβέρνησης και μάλιστα σε μια δύσκολη χρονική περίοδο. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι κάνουν λόγο για ένα σοβαρό πρόβλημα που καθημερινά λαμβάνει νέες διαστάσεις…

Πάντως, όσον αφορά στην υπόθεση με το πόθεν έσχες του κ. Φλαμπουράρη ο έλεγχος τόσο του ίδιου όσο και του κ. Σταθάκη εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί στις 20 Νοεμβρίου.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *