Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανοίγει το δρόμο στην ισλαμική τρομοκρατία

 

 

Το τρομοκρατικό χτύπημα των ισλαμιστών στο Παρίσι και η εκατόμβη νεκρών που αφή­νει πίσω αποδεικνύουν αφενός την εγκλημα­τική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης εις ότι αφορά τα ζητήματα της Μέσης Ανατολής και αφετέρου την βαθύτατη υποκρισία του Δυτι­κού κόσμου ο οποίος αντιδρά ωσάν τώρα να αντιλήφθηκε την βαρβαρότητα των σφαγέων του Ισλαμικού Κράτους.

Κι όμως! Είναι αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ εκείνοι που χρηματοδότησαν και εξόπλισαν τον ισλαμικό τρόμο στο δυστυχή Λαό της Συρίας, προκειμένου να μεθοδεύσουν και να επιτύχουν την πτώση του Προέδρου Άσαντ. Να υπενθυμίσουμε σε όσους διαθέτουν «κοντή» μνήμη πως ήταν ο σημερινός επίτροπος της Ε.Ε. για τη μετανάστευση, Δ. Αβραμόπουλος εκείνος που χαιρέτιζε την τρομοκρατική δράση στη Συρία, τασσόμενος δίχως περιστροφές στο πλευρό της αντιπολίτευσης η οποία -καθώς ισχυ­ριζόταν- «αγωνιζόταν για τον εκδημοκρατισμό της Συρίας»!

Πλήρως δικαιωμένος από την πραγματικότη­τα και όχι από ελεγχόμενα ινστιτούτα, ιδρύματα και δημοσιογραφικούς κολοσσούς, ο Πρόεδρος της Συρίας Άσαντ, προχώρησε σε μια δραματική δήλωση η οποία και καταδεικνύει το μέγεθος της υποκρισίας των «δημοκρατιών» της Δύσης: «αυτό που έζησε το Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου, το ζει η Συρία εδώ και χρόνια, από τότε που οι δυτικές δημοκρατίες χρηματοδοτούν και εξοπλί­ζουν τους τζιχαντιστές».

Αυτή είναι μια πραγματικότητα την οποία κανένας εκ των περισπούδαστων σοφών δεν δύναται να αντικρούσει διότι τα στοιχεία αποδει­κνύουν την ωμή αλήθεια των λόγων του Σύριου Προέδρου. Υπάρχει άλλωστε και ένα ακόμη στοιχείο, εξόχως επιβαρυντικό για τους μακελάρηδες της Δύσης: η ρωσική και ιρανική παρέμβαση στη Συρία υπέρ του Προέδρου Άσαντ και κατά των υπανθρώπων του Ισλαμικού Κράτους, έγινε δεκτή δια της εντονότατης αντίδρασης των δυτικών δημοκρατιών, οι οποίες σήμερα επιχειρούν να παρουσιαστούν ως «προστάτες» της ειρήνης, της δημοκρατίας και του πολιτισμού. Τα κροκοδείλια δάκρυα για τους νεκρούς του Παρισιού, είναι μονάχα μια κακοστημένη παρά­σταση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, από τις εγκληματικές πολιτικές που οδήγησαν στη βαρβαρότητα κατά μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας.

Στην Ελλάδα από την άλλη πλευρά, ακολου­θήθηκε η οδός της ίδιας υποκρισίας που διέτρεξε την Ευρώπη απ’ άκρη σ’ άκρη. Σοκαρισμένοι τάχα πολιτικοί και δημοσιογράφοι, επιδόθηκαν σε ένα σαφάρι καταδικαστικών δηλώσεων την ίδια ώρα που τζιχαντιστές εισβάλλουν ανενό­χλητοι στα ελληνικά νησιά και κατόπιν εξαπλώ­νονται σε προορισμούς καθορισμένους εκ των προτέρων, αναλόγως με την αποστολή που έχει ο καθένας αναλάβει. Ουδείς όμως δύναται να αναλάβει το ρίσκο της διαβεβαίωσης στον Ελληνικό Λαό πως ότι συνέβη στο Παρίσι δεν πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα.

Εκείνοι που βγάζουν εκατομμύρια ευρώ από τη λαθρομετανάστευση και πληρώνονται αδρά για να πείσουν την ελληνική γνώμη πως οι ορδές των αλλοφύλων που πατά τα νησιά μας είναι δυστυχισμένοι πρόσφυγες, σιωπούν εκκωφαντικά στην αποκάλυψη πως εις εκ των δραστών των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, εισήλθε στην Ευρώπη από τη Λέρο. Δικαιώνεται λοιπόν ξανά η Χρυσή Αυγή, αλλά η αλήθεια δεν πρέπει να ακούγεται και ο Λαός μας πρέπει να μείνει στο σκοτάδι για να συνεχίσουν οι κυβερνήσεις των Αθηνών να εφαρμόζουν τις εγκληματικές πολιτικές που αποφασίζονται από τον ISIS των Βρυξελλών.

Η Ελλάς εδώ και πέντε έτη βιώνει την βαρβα­ρότητα του ευρωπαϊκού ISIS, γνωστού ως Τρό­ικα ή πλέον ως «κουαρτέτο». Χιλιάδες νεκροί έχουν καταγραφεί δίχως οι εγχώριοι και διεθνείς υποκριτές να χύσουν το παραμικρό δάκρυ. Το ουσιώδες συμπέρασμα, ως εκ τούτου, το οποίο εξάγεται από το πάθημα της Γαλλίας δεν είναι οι δακρύβρεχτες προσευχές για την κακοτυχία των Παριζιάνων, αλλά η εθνική αφύπνιση για ένα θανάσιμο κίνδυνο ο οποίος δεν πλησιάζει αλλά βρίσκεται ήδη ανάμεσά μας προετοιμάζοντας το επόμενο χτύπημά του. Η πραγματική αντι­μετώπιση του ισλαμικού κινδύνου συνίσταται στην καθολική αντίδραση του Λαού μας στην εφαρμοζόμενη μεταναστευτική πολιτική, η οποία έχει ανοίξει την Κερκόπορτα της Αλώσεως της Πατρίδος μας.

Άρθρο του Ευάγγελου Καρακώστα στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» 

 

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *