Ερχεται το Pro 20 και μετονομάζεται σε eFootball PES 2020

Η Konami ανακοίνωσε το eFootball PES 2020, όπως το ονομάζει φέτος, που αποτελεί την “επόμενη εξέλιξη” στη σειρά Pro Evolution Soccer. To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

To eFootball PES 2020 θα είναι διαθέσιμο σε standard και “Legend” εκδόσεις. Η Legend Edition θα είναι διαθέσιμη μόνο ψηφιακά και θα περιλαμβάνει αποκλειστικά μοντέλα (2019 version) των θρύλων Ronaldinho και Messi, τους οποίους θα μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε ως δανεικούς σε 10 αγώνες στο myClub.

 

Master League Remastered

Η Konami έχει ενσωματώσει μπόλικες αλλαγές στο αγαπητό mode Master League, το οποίο θα έχει πλέον ένα νέο σύστημα διαδραστικών διαλόγων, που θα επιτρέπει στους χρήστες να φτιάξουν τη δική τους ιστορία στο Master League.

Η αγορά μεταγραφών επίσης θα τροφοδοτείται από έναν ολοκαίνουργιο αλγόριθμο που θα φέρνει τις αμοιβές, τα έξοδα μεταγραφών και άλλα στοιχεία πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Το νέο Master League θα περιλαμβάνει κι άλλες αλλαγές/προσθήκες, όπως δημιουργία logo για τη χρήση σε συνεντεύξεις, customization των μοντέλων των manager, αλλά και χρήση θρυλικών προπονητών ως avatar στο Master League.

Νέο mode που ονομάζεται Matchday

Μια νέα λειτουργία που θα ενσωματώνει την ουσία της ποδοσφαιρικής κουλτούρας, καθώς θα βγάζει τον παίκτη από τη θέση του θεατή και θα τον βάζει μέσα στο γήπεδο. Θα μπορείτε να πάρετε το μέρος της μιας από τις δυο ομάδες στην αρχή κάθε εβδομαδιαίου event. Πρόκειται για λειτουργία που θα προωθήσει την competitive πλευρά του παιχνιδιού και θα συνδυάζει τα αποτελέσματα των πραγματικών αγώνων, για το οποίο θα μάθουμε περισσότερα στη συνέχεια.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *