Αρέσει το ομαδικό σεξ στις γυναίκες;

Πολλοί χαρακτηρίζουν το ομαδικό σεξ εξευτελιστικό για τις γυναίκες, όμως τι λένε οι ίδιες οι γυναίκες ;
Ο καθηγητής ψυχολογίας Edward Fernandes, έχει πάρει εκατοντάδες συνεντεύξεις από ζευγάρια τα οποία έχουν κάνει ανταλλαγή συντρόφων και ομαδικό σεξ.

Αυτά που προκύπτουν από το σύνολο των συνεντεύξεων είναι πως οι γυναίκες που εμπλέκονται σε ομαδικό έρωτα, είναι πως δεν νιώθουν ότι εξευτελίζουν τους εαυτούς και δηλώνουν πολύ περήφανες όπως και αξιοπρεπείς.
Συνήθως οι άντρες είναι αυτοί που προτείνουν το ομαδικό σεξ και από τις μαρτυρίες των γυναικών φαίνεται καθαρά ότι, ένιωθαν άγχος την πρώτη φορά και πίστευαν πως δεν είναι ποθητές και πως το ζευγάρι με το οποίο θα έρχονταν σε ερωτική επαφή θα τις απέρριπτε θεωρώντας τη μη σεξουαλική.
Άλλες πάλι είχαν τη φοβία μη φανούν πρόστυχες ή ακόμα και πουριτανές, όλο αυτό προκύπτει από μια βαθιά ενοχή για την πράξη που έκαναν.
Ύστερα όταν η πρώτη επαφή τέτοιου τύπου ήταν γεγονός κάποιες από αυτές δήλωσαν ότι ένιωσαν το σύζυγο τους να τους κοιτάει με άλλο μάτι όπως επίσης υπήρχε το αίσθημα ότι συστήνονταν από την αρχή ερωτικά.
Ο ανταγωνισμός και η ζήλια δεν έλειψαν όμως καθώς πολλές ήταν εκείνες που σκέφτηκαν: «Είναι καλύτερη από μένα; Και τι θα γίνει αν ο άνδρας μου ξαφνικά αρχίσει να με θεωρεί υποδεέστερη και λιγότερη ελκυστική συγκριτικά με τις άλλες γυναίκες; Μήπως κάνω λάθη στο σεξ που εκείνη δεν κάνει; Μήπως τα κόλπα της τον μαγέψουν;»
Όταν βέβαια καταλάβαιναν ότι όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι η ανασφάλεια υποχωρούσε.
Πολλές υποστήριξαν ότι ήταν απλώς μια κρυφή φαντασίωση που πάντα ήθελαν να πραγματοποιήσουν.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *