Μαντώ: Ο τζάμπας “πέθανε”!

Ούτε καν μια συμβολική αμοιβή δεν δέχτηκαν να δώσουν στην αγαπημένη τραγουδίστρια των 90s, τη Μαντώ.

Η καλλιτέχνις με μια δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εξέφρασε το παράπονό της για την στάση της εκπομπής που την κάλεσε να τραγουδίσει σε μουσικό αφιέρωμα για προηγούμενες δεκαετίες.

«Πάντοτε θα υπάρχουν άτομα προς εκμετάλλευση»
Όπως εξηγεί η Μαντώ η οποία τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, το σωματείο των Ελλήνων τραγουδιστών ορίζει να πληρώνονται οι καλλιτέχνες για τις εμφανίσεις τους στα τηλεοπτικά κανάλια, πόσο μάλλον σε μια τόσο δύσκολη εποχή για εκείνους.

Η τραγουδίστρια αναφέρει ότι δεν πρόκειται να πέσει θύμα εκμετάλλευσης: «Παρ’ όλη την απόφαση του σωματείου Ελλήνων τραγουδιστών να αμειβόμαστε για την συμμέτοχη μας σε μουσικές εκπομπές, δεν τηρείται αυτό ούτε από τα τηλεοπτικά κανάλια, ούτε δυστυχώς από τους συνάδελφους!! Όχι λοιπόν ,δεν θα με δείτε στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή που θα κάνει αφιέρωμα στα 80s 90s και κάθονται όλοι στη σειρά στο μακρύ τραπέζι, γιατί δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν. Ούτε καν μια συμβολική αμοιβή. Ας πάνε λοιπόν οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Πάντοτε θα υπάρχουν άτομα προς εκμετάλλευση.. Μόνο που έτσι δεν θα γίνει ποτέ καμία αλλαγή» αναφέρει στην ανάρτησή της.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →