Η μάχη στο διάστημα

Εμπορικός ανταγωνισμός στο διαστημικό «Ελ Ντοράντο». Μάχη γοήτρου και υστεροφημίας. Σχέδια για μελλοντικές αποικίες στο διάστημα και εξορύξεις σπάνιων μετάλλων και ορυκτών σε αστεροειδείς και μακρινούς πλανήτες.Στο… νήμα φαίνεται ότι θα κριθεί η μάχη του Διαστήματος, με τους δισεκατομμυριούχους να έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να προλάβουν πρώτοι την πολυπόθητη πτήση.
Κι ενώ ο Τζεφ Μπέζος έδειχνε ότι βρισκόταν μπροστά στην «κούρσα», αποκαλύπτοντας τα σχέδιά του να πετάξει στο διάστημα πριν τους Έλον Μασκ και Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, όλα δείχνουν να ανατρέπονται. Κι αυτό επειδή ο ιδρυτής της Virgin Galactic ίσως καταφέρει να «προσπεράσει» τον ιδρυτή της Amazon, δύο εβδομάδες πριν την προγραμματισμένη του πτήση.

Αν όλα πάνε βάσει σχεδίου, ο Μπράνσον θα πετάξει στο διάστημα με τον πύραυλο VSS Unity SpaceShipTwo το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου, ενώ ο Μπέζος μαζί με τον αδελφό του θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 20 Ιουλίου για την εκτόξευση του διαστημικού σκάφους Blue Origin’s New Shepard.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *