Ακριβές αντίγραφο πυραμίδας εντοπίστηκε στον Αρη

Αντίγραφο μιας από τις Μεγάλες Πυραμίδες της Αιγύπτου υποστηρίζουν πως εντόπισαν στον Άρη όσοι πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας περί πολιτισμών που έχουν ήδη κατακτήσει τονΚόκκινο Πλανήτη.

Εκτιμούν δε πως η πυραμίδα είναι απόδειξη πως ένας αρχαίος πολιτισμός κάποτε ζούσε στον κόκκινο πλανήτη.

Παρότι πιστεύεται πως η πυραμίδα έχει περίπου το μέγεθος αυτοκινήτου, οι «κυνηγοί εξωγήινων» λένε πως μπορεί να είναι μόνο η κορυφή μιας πολύ μεγαλύτερης κατασκευής που είναι θαμμένη μέσα στο έδαφος του πλανήτη.

Οι Paranormal Crucible στο YouTube χρησιμοποίησαν υλικό από το Curiosity της NASA για να στηρίξουν τον ισχυρισμό τους.

«Καμία από τις επόμενες φωτογραφίες του Curiosity δεν περιλάμβανε το αντικείμενο. Φαίνεται πως η NASA επίτηδες επέλεξε να μην υπάρχει σε άλλη φωτογραφία η πυραμίδα ούτε να ζουμάρει σε αυτή. Ή αν το έκανε, καμία από τις φωτογραφίες δεν δόθηκε στη δημοσιότητα», γράφει η ιστοσελίδα Exopolitics.

Οι χρήστες στο κανάλι Paranormal Crucible υποστηρίζουν πως το «σχεδόν τέλειο σχέδιο και σχήμα της σημαίνει πως η πυραμίδα είναι αποτέλεσμα ευφυούς σχεδιασμού και οπωσδήποτε όχι ένα κόλπο του φωτός και της σκιάς».

Οι σχολιαστές, ωστόσο, δεν φαίνονται πεπεισμένοι και κάποιοι αναφέρουν πως παρόμοιοι βραχώδεις σχηματισμοί στη Γη οφείλονται στον άνεμο.

Η ιστορία είναι ωστόσο πολύ ενδιαφέρουσα για όσους πιστεύουν πως πολιτισμοί, μεταξύ τους και ο δικός μας, μυστικά επισκέφθηκαν τον Άρη και εγκαθίδρυσαν εκεί αποικίες.

[youtube height=”350″ width=”450″ align=”left|right|none”]https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=szw9OvJzsp8[/youtube]

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *