Στο φως οι ενδείξεις για επαφές με UFO

Για τους λάτρεις του μύθου που περιβάλλει τα UFO η είδηση είναι σπουδαία. Περίπου 130.000 σελίδες αποχαρακτηρισμένων αρχείων της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ για τους εξωγήινους είναι πλέον διαθέσιμες σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο στο Internet.

Εως τώρα υπήρχαν μόνο αποσπάσματα μέσα σε βίντεο και πηγές του διαδικτύου, ορισμένες εκ των οποίων είχαν μάλιστα πρόσβαση επί πληρωμή. Πλέον, κάθε επίσημο έγγραφο που περικλείεται στο περιβόητο «Μπλε Βιβλίο», το οποίο αφορά τα στοιχεία που συνέλεξε η αεροπορική βάση του Οχάιο από το 1947 έως το 1969, είναι συγκεντρωμένα και διαθέσιμα σε μορφή PDF στο διαδίκτυο.

Τα αρχεία, τα οποία συγκέντρωσε ύστερα από δουλειά ετών ο ερευνητής UFO Τζον Γκρίνουαλντ, περιλαμβάνουν λεπτομέρειες από τις πιο διάσημες σχετικές περιπτώσεις, όπως το περιστατικό του Έξετερ, η κατόπτευση του Κένεθ Άρνολντ και το δυστύχημα του Αμερικανού πιλότου Τόμας Μέιντελ. «Είμαι λάτρης της ιστορίας και νομίζω ότι όλες αυτές οι πληροφορίες πρέπει να είναι προσβάσιμες.

Τα μυστικά δεν είναι κακά πράγματα», δηλώνει ο Γκρίνουαλντ, ο οποίος πιστεύει ότι η αμερικανική κυβέρνηση είχε τους… δικούς της λόγους να σταματήσει την επίσημη καταγραφή των στοιχείων που αφορούν την εξωγήινη ζωή.

Το 1969 το project «Μπλε Βιβλίο» σταμάτησε αφού οι αμερικανικές αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι καμία σημαντική πληροφορία δεν έχει προέλθει από αυτό. Σε μια αναθεώρηση που ακολούθησε η εισήγηση της πολεμικής αεροπορίας ήταν ότι «καμία από τις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν, διερευνήθηκαν ή αξιολογήθηκαν δεν απέφερε κάποια ένδειξη απειλής για την εθνική μας ασφάλεια». Το 1985 εξάλλου η ίδια υπηρεσία ανέφερε ότι δεν έχει μεσολαβήσει κάποιο συμβάν που να δείχνει ότι η Πολεμική Αεροπορία θα πρέπει να ανοίξει ξανά την έρευνα για τα UFO.

«Δεν είμαι σε θέση να υιοθετήσω την επίσημη γραμμή, απεναντίας πιστεύω ότι κάτι μεγάλο συμβαίνει εδώ. Πόσο μεγάλο δεν θα μάθουμε για αρκετό καιρό καθώς η κυβέρνηση εξακολουθεί να παίζει με τους δικούς της κανόνες. Είναι σκληρό το παιχνίδι όταν ο ίδιος που δημιουργεί τους κανόνες κάνει και τον διαιτητή…», λέει με νόημα Γκρίνουαλντ, θεωρώντας ότι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ – όχι μόνο ερευνούν ανεπίσημα εδώ και 46 χρόνια την εξωγήινη δραστηριότητα – αλλά και ότι γνωρίζουν για αυτήν πολύ περισσότερα πράγματα απ’ όσα υποκρίνονται ότι ξέρουν.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *