Τρύπα άνοιξε στον ήλιο και εξέρχονται τεράστια σκάφη

 

 

«Στην πραγματικότητα ο Ήλιος είναι ένας κοσμικός δίαυλος που συνδέει τους κόσμους μας, τον δικό μας με τον δικό σας και την Γαία με τον Γαλαξία σας, αποτελεί την πύλη των ουρανίων δυνάμεων προς την Γαία»..

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΜΗΤΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!- Ένας UFO blogger εισήλθε στα στοιχεία που καταγράφουν οι κάμερες του Solar and Heliospheric Observer (SOHO) της NASA και αποκαλύπτει:

Μια τεράστια τρύπα άνοιξε στον Ήλιο και καταγράφηκε στις κάμερες του Solar and Heliospheric Observer (SOHO) της NASA, από την οποία φαίνονται να εξέρχονται γιγαντιαία μητρικά σκάφη! Το γεγονός συνέβη στις 14 Μαρτίου 2016 και επιβεβαιώνει τις θεωρίες κάποιων επιστημόνων που τους χλευάζει το επιστημονικό κατεστημένο, ότι ο Ήλιος είναι ένα κούφιο τεχνητό σώμα, αλλά και τις πληροφορίες που μας δίνει ο στρατηγός Καλογεράκης στο βιβλίο του «Ο Κρυστάλλινος Ήλιος και η Σιωπηλή Σελήνη».

Ιδού το ξεκάθαρο μήνυμα των Ολυμπίων για την φύση του Ήλιου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ο στρατηγός στο βιβλίο του:

Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ
«Η θεωρία των επιστημόνων σας ότι το κέντρο του Ήλιου είναι μια κόλαση πυρός και θερμοκρασίας πολλών εκατομμυρίων βαθμών Κελσίου, είναι μια λάθος εκτίμηση που οφείλεται στα ελλειπή αποτελέσματα των ερευνών τους, λόγω της μεγάλης απόστασης και των ατελειών των οργάνων παρατήρησης του Ήλιου.

… Όμως η σημαντικότερη αιτία των εσφαλμένων ενδείξεων των επιστημονικών οργάνων παρατήρησης, οφείλεται στους δικούς μας επηρεασμούς, για να μην μπορούν οι επιστήμονες της Γαίας να έχουν σαφή γνώση της κατάστασης του εσωτερικού του Ήλιου με πιθανότητα να εντοπίσουν ή να υποψιαστούν την δική μας παρουσία στο εσωτερικό του. Δεν θέλαμε να διαπιστώσουν την μεγάλη αλήθεια, ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΛΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑΥΛΟΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΜΑΣ. Είναι ένα αέρινο σώμα που λειτουργεί σαν διάφανη Κρυστάλλινη Σφαίρα πυρακτωμένου περιβλήματος και είναι κενός στο εσωτερικό του.

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό κενό του Ήλιου είναι όντως μεγάλη, αλλά μικρότερη της θερμοκρασίας της επιφάνειας του. Η θερμοκρασία αυτή ακτινοβολείται προς τα έξω με γιγαντιαία μαγνητικά ρεύματα. Η διαφορά αυτών των θερμοκρασιών με δική μας διαχείριση δημιουργεί στο εσωτερικό του Ήλιου όχι μόνον φαινόμενα αντιβαρύτητας, αλλά και συνθήκες 5ης διάστασης, που είναι μια κατάσταση ακατανόητη από τον γήινο άνθρωπο.

… Συνδέει τον υπερβατικό με τον ορατό κόσμο, τον αόρατο με τον φανερό, τον πραγματικό με τον φανταστικό. Χρησιμοποιούμε συνειδητά την ενέργεια του και το εσωτερικό του για την εκπλήρωση της αποστολής μας. Για μας ο Ήλιος αντιπροσωπεύει σημείο μνήμης του δικού μας κόσμου με Αρχηγέτη τον Φοίβον Απόλλωνα, τον μεγάλο Αυτοκράτορα της Λύρας».

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *