Αγρότες έριξαν αβγά και ντομάτες σε γραφείο βουλευτή

 

 

Επίθεση με αβγά και ντομάτες κατά του γραφείου του βουλευτή Θεσπρωτίας, Μάριου Κάτση, στην Ηγουμενίτσα, εξαπέλυσε ομάδα αγροτών της περιοχής, που συμμετείχαν το τελευταίο διάστημα  βρίσκονταν στο μπλόκο που είχε στηθεί στο λιμάνι της ηπειρωτικής πόλης.Το γραφείο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και ο βουλευτής απουσίαζε. Οι αγρότες στη συνέχεια έσπασαν την  πινακίδα και ζωγράφισαν έναν κόκκινο σταυρό στην είσοδο.

Μετά την ρίψη των αντικειμένων,οι αγρότες κατέβασαν την πινακίδα του ΣΥΡΙΖΑ και ζωγράφισαν στην κεντρική είσοδο έναν μεγάλο κόκκινο σταυρό. Η ένταση πυροδοτήθηκε με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού Ioannina TV, σύμφωνα με τις οποίες διατύπωνε την άποψη  ότι οι αγρότες αποχωρούν από το μπλόκο στο λιμάνι καθώς πείστηκαν από το ορθό των εξαγγελιών του πρωθυπουργού.

Ο εκπρόσωπός των αγροτών  Ηλίας Μπάλος, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, δήλωσε ότι η αποχώρηση από το μπλόκο δεν οφείλεται στις πρωθυπουργικές εξαγγελίες και κάλεσε τον βουλευτή  Θεσπρωτίας να αφουγκραστεί την αγωνία των νέων που στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *