Έρχεται η Τηλέγνους για κακοπληρωτές στην κινητή τηλεφωνία

 

 

Εταιρεία με την ονομασία «Τηλέγνους» δημιουργούν οι τέσσερις πάροχοι υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Wind, Vodafone, Cyta), προκειμένου να εντοπίσουν τους περιφερόμενους από δίκτυο σε δίκτυο κακοπληρωτές των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) Γιώργο Στεφανόπουλο, το πληροφοριακό σύστημα που θα αναπτύξει η εταιρεία Τηλέγνους θα περιλαμβάνει μόνον ένα Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και ένα ονοματεπώνυμο.

Αυτοί που θα καταχωρίζονται θα είναι μόνον όσοι έχουν ληξιπρόθσμες οφειλές άνω των 300 ευρώ. Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο κ. Στεφανόπουλος, η καταγραφή κάποιου στο σύστημα της Τηλέγνους δεν σημαίνει ότι απαραίτητα δεν θα μπορεί να συνδεθεί σε ένα δίκτυο.

Η ενδιαφερόμενη εταιρεία ωστόσο θα καταφέρει να σταθμίσει καλύτερα το ρίσκο της, αναλαμβάνοντας μια σύμβαση υψηλής δαπάνης μαζί του. Όσοι πάντως καταχωρίζονται σ’ αυτό το σύστημα θα δυσκολεύονται στη συνέχεια να συνάπτουν ακριβά συμβόλαια. Σύμφωνα με τον κ. Στεφανόπουλο, βασικός στόχος της βάσης δεδομένων που θα δημιουργηθεί, θα είναι κυρίως οι συστηματικοί κακοπληρωτές των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Η Τηλέγνους που έχει λάβει άδεια από την Αρχή θα δημιουργηθεί από τις εταιρείες Cosmote, Cyta Hellas, Vodafone και Wind Hellas, οι οποίες θα κατέχουν ίσα μερίδια (25%). Η Cyta συμμετέχει ως ιδεατός πάροχος κινητής τηλεφωνίας (MVNO), καθώς πουλάει στη λιανική συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας που αποκτά μέσω χονδρικής πώλησης από τη VODAFONE.

Σχετικό περιεχόμενο

Δεν θα γίνει η απεργία του ΟΑΣΘ την Τρίτη 15 Μαρτίου
Δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 24ωρη απεργία την οποία είχε...
Read more
Μένιος Φουρθιώτης: Συνελήφθη ξανά, οδηγείται στον Κορυδαλλό
Η προφυλάκιση του Φουρθιώτη αποφασίστηκε με βούλευμα, λόγω της παραβίασης...
Read more
Ο Κούγιας αποκαλύπτει ποιος του έστειλε τη φωτογραφία του Σαββίδη με το μαχαίρι
"Οι γονείς του Άλκη δεν πρόκειται να ησυχάσουν εάν δεν...
Read more
Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη
Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ο φερόμενος δράστης της...
Read more
ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.