Αποχώρησε ο Λεβέντης από το συνέδριο του Ποταμιού

 

 

Επεισόδιο προκλήθηκε στο Συνέδριο του Ποταμιού με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος αποχώρησε δυσαρεστημένος από τη θέση στην οποία είχε προγραμματιστεί να μιλήσει. Συγκεκριμένα ο κ. Καλλιάνος αναφέρει: «Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Κ. Βασίλης Λεβέντης προσήλθε στο συνέδριο του Ποταμιού και αποχώρησε χωρίς να μιλήσει, διότι ο κ. Θεοδωράκης δεν σεβάστηκε το πρωτόκολλο στην λίστα των ομιλητών.

Εκφράζουμε την λύπη μας γιατί η δημοσκοπική κατάρρευση φέρνει και κακίες», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώνων, Γιάννης Καλλιάνος, εξηγώντας γιατί ο Βασίλης Λεβέντης αποχώρησε από το συνέδριο του Ποταμιού χωρίς να μιλήσει.

Εξάλλου, σε άλλη ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, για συμπόρευση των δυνάμεων του Κέντρου, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων τονίζει πως «το ποιος είναι Κέντρο και ποιος υποκρίνεται ότι είναι» θα το αποφασίσει η κοινωνία. «Το αληθινό κέντρο της ισορροπίας και των συνεργασιών εκφράζεται ιδεολογικά μόνο από την Ένωση Κεντρώων και αυτό έχει αποδειχθεί με τον πιο ουσιαστικό τρόπο αυτούς τους 5 μήνες της κοινοβουλευτικής μας παρουσίας» αναφέρει ο κ. Καλλιάνος και συμπληρώνει πως «το Ποτάμι, αποτελούμενο από ένα ψηφιδωτό ιδεολογιών, χωρίς προτάσεις, με φωνασκίες και στην ίδια πλευρά του λόφου με την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο έχουν παραμείνει μόνο οι κίονες αυτού του παλαιού διεφθαρμένου κόμματος που συνέβαλε τα μέγιστα για να φτάσει η Ελλάδα εδώ, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν κόμματα του ταπεινού κεντρώου χώρου».

Λίγο νωρίτερα, ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρώτάς είχε γράψει στο Twitter: «Ο κ. Λεβεντης δεν έκανε χαιρετισμό στο συνέδριο του Ποταμιού κι έφυγε γιατί θα μίλαγε μετά τους πρώην πρωθυπουργούς. Ουδέν σχόλιον».

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *