Μ. Βαρβιτσιώτης: Αν δεν έχεις να πληρώσεις ΕΝΦΙΑ να πουλήσεις το σπίτι σου και να κοιμάσαι στο δρόμο

«Τηv στιγμή που η Ελλάδα έρχεται αντιμέτωπη με τις συνεχώς αυξανόμενες αφίξεις παράνομων μεταναστών, ο αποκλεισμός της από την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό, δείχνει το διεθνές “κύρος” που έχει προσδώσει στη χώρα η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου».

 

Τα παραπάνω δήλωσε ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Μπαλάφας.

 

Και υπογράμμισε: «Η πρόσκληση, δε, των υπόλοιπων χωρών της Μεσογείου που βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες του μεταναστευτικού ζητήματος, αποδεικνύει πως η χώρα μας έχει περιέλθει σε καθεστώς ανυποληψίας, με τη συμμετοχή της στις κοινοτικές αποφάσεις να μην είναι πλέον απαραίτητη».

«Ο κ. Μπαλάφας επιχείρησε, σήμερα, να υποβαθμίσει το θέμα και να “ρίξει στάχτη” στα μάτια των Ελλήνων πολιτών» παρατήρησε αυστηρά ο αρμόδιος Τομεάρχης της ΝΔ.

«Εμφανίζεται μάλιστα» δήλωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης «πρόθυμος να “συζητήσει” τις αποφάσεις που ελήφθησαν για εμάς, χωρίς εμάς».

«Είναι πρόθυμος, δηλαδή, να παραδεχθεί την αποτυχία του ίδιου και της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» κατέληξε ιδιαίτερα επικριτικά κατά του κ. Μπαλάφα.

Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

zougla.gr

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *