Τζιτζικώστας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή

 

 

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι “οδηγεί τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή”, εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στη διάρκεια ομιλίας του σε προεκλογική συγκέντρωση στο Κιλκίς.

«Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η απαισιοδοξία τελειώνει. Σε δέκα μέρες δεν θα είναι η Κεντροδεξιά που θα ανησυχεί για το μέλλον της. Θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ο κ. Τσίπρας και τα παλιά συστήματα που τον στηρίζουν, που θα ανησυχούν γιατί ο χρόνος τους θα τελειώνει», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας και αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: “Σε λιγότερο από 12 μήνες, αρχικά στραγγάλισαν την οικονομία, αποσταθεροποίησαν το τραπεζικό σύστημα, έφεραν τα capital controls και βύθισαν τη χώρα στην αβεβαιότητα και τη νέα ύφεση. Και στη συνέχεια, μόνοι τους συμφώνησαν και υπέγραψαν το τρίτο, το χειρότερο και πιο βαρύ μνημόνιο, το μνημόνιο των φόρων και της ανασύστασης του παλιού κομματικού κράτους που μεθοδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα “να σταματήσει να παίζει με τα εθνικά θέματα”, τον κατηγόρησε ότι ζητάει τη “συνενοχή” των άλλων κομμάτων και όχι την εθνική συνεννόηση και έκανε ειδική αναφορά στο θέμα των αγροτών, λέγοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να “γκρεμίσει” τον αγροτοδιατροφικό τομέα, η Ν.Δ. δεν πρόκειται να συναινέσει στα “εγκλήματα” της.

Ως προς τις εσωκομματικές εκλογές είπε ότι στις 20 Δεκεμβρίου η Ν.Δ. θα αλλάξει και την επομένη μέρα θα είναι ενωμένη, καθώς δεσμεύτηκε ότι την ενότητα της παράταξης την εγγυάται προσωπικά.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *