Πύργος του Ανώι – Παιχνίδι

Πως παίζεται το παιχνίδι

Χρησιμοποιήστε τις ακριβείς οργανωτικές δεξιότητές σας για να κατακτήστε τον Πύργο του Ανόι! Ο στόχος σας σε αυτό το παιχνίδι είναι να μετακινήσετε όλους τους δακτυλίους από το σωρό Α στο σωρό C και να το στοιβάζετε σύμφωνα με την αρχική σειρά.

Όταν ξεκινά το παιχνίδι, μπορείτε να ορίσετε τον αριθμό των κουδουνισμάτων μεταξύ 1 και 10 κάνοντας κλικ στα κουμπιά βέλους πάνω και κάτω στο παράθυρο διαλόγου. Όταν είστε ικανοποιημένοι με την επιλογή σας, κάντε κλικ στο κουμπί OK για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή. Στη συνέχεια θα σας δοθούν συνολικά 3 σωρούς, δηλαδή το σωρό Α, Β και Γ από αριστερά προς τα δεξιά.

Η επιλεγμένη ποσότητα δακτυλίων στοιβάζεται στο σωρό Α με αύξουσα σειρά των αριθμών από πάνω προς τα κάτω, για παράδειγμα, ο δακτύλιος 1 τοποθετείται στην κορυφή ενώ ο δακτύλιος 5 βρίσκεται στο κάτω μέρος. Για να μεταφέρετε με επιτυχία όλα τα δαχτυλίδια στο σωρό C, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον άδειο σωρό Β για καλύτερη ρύθμιση.

Για να μετακινήσετε ένα δαχτυλίδι, απλώς κάντε κλικ στο επάνω δακτύλιο σε ένα σωρό και σύρετέ το στο σωρό στόχων, στη συνέχεια κάντε κλικ στο σωρό για να τοποθετήσετε το δαχτυλίδι. Σημειώστε ότι μόνο ένας δακτύλιος μπορεί να μετακινηθεί κάθε φορά και ένας δακτύλιος με μεγαλύτερο αριθμό δεν μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από μικρότερο δακτύλιο, για παράδειγμα, ο δακτύλιος 4 δεν μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από το δακτύλιο 2.

Ο χρόνος που έχετε ξοδέψει και ο αριθμός των κινήσεων μετράται και τα δύο στα αριστερά της οθόνης και η τελική σας βαθμολογία θα δοθεί με βάση αυτούς τους δύο παράγοντες. Αν δεν μπορείτε να κάνετε καμία κίνηση, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση στην επάνω αριστερή γωνία για να επαναφέρετε το παζλ. Δοκιμάστε το παιχνίδι με φίλους τώρα και ολοκληρώστε το πιο προηγμένο επίπεδο των δέκα δαχτυλιδιών!

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *