Το υπέρμετρο γλύψιμο του Άνθιμου στον Τζιτζικώστα

 

 

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος και αναμιγνύεται ανοιχτά στις κομματικές διεργασίες της Νέας Δημοκρατίας. Η “δεξιά του Κυρίου” λοιπόν έχει εδώ και καιρό “ευλογήσει” τον εκλεκτό της εκ Θεσσαλονίκης….

 απίστευτη στήριξη Άνθιμου στον Απ. Τζιτζικώστα δεν έχει περάσει απαρατήρητη από κύκλους της συμπρωτεύουσας και όχι μόνο. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο λαλίστατος Ιεράρχης υμνεί τον περιφερειάρχη και υποψήφιο για την προεδρία της ΝΔ. Σε σημείο που η αβάντα γίνεται παρεξηγήσιμη!!!! 

 

Και στην περίπτωση αυτή δεν μιλάμε για πολιτικό λόγο, αλλά για καθαρά κομματικό λόγο! Ουδείς βέβαια αμφισβητεί πως η Εκκλησία πρέπει να έχει λόγο και ρόλο και στα δημόσια πράγματα όταν η κυβέρνηση της κάνει πόλεμο με ανόσια νομοθετήματα ή όταν την κοινωνία την απασχολούν θέματα που άπτονται και της πολιτικής εξουσίας, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να βλέπουμε το τιμημένο ράσο να παίρνει…..αποχρώσεις υπερ του ενός ή του άλλου υποψηφίου σε κομματικές αναμετρήσεις υπάρχει τεράστια διαφορά. 

 

Ο κ. Άνθιμος δεν έχει κρύψει ποτέ τις κομματικές του προτιμήσεις. Άλλωστε ποιος θα ξεχάσει πως προ ετών υμνούσε τον Αντώνη Σαμαρά και τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, αλλά σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς ο λόγος του Δεσπότη πρέπει να είναι προσεκτικότερος και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται να προσπαθεί να επηρεάσει ψηφοφόρους οποιουδήποτε κομματικού σχηματισμού.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *