O ΠΑΟΚ διαχειρίζεται με πολύ κόμπλεξ και εντελώς λάθος κάθε ήττα του απο τον ΑΡΗ

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τον παοκ να διαχειρίζετε τις ήττες του απο τον Αρη με εντελώς λάθος τρόπο.Και αυτός ο τρόπος διαχείρισης φέρνει στον παοκ το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα απο αυτό που επιθυμεί.

Η Σπαθιάδα μετά από ήττα από τον Αρη

Και για του λόγου το αληθές εχουμε πρόχειρα δυο τρία απτά παραδείγματα σε παιχνίδια που ηττήθηκε απο τον Αρη.Θα θυμόμαστε όλοι εκείνο το παιχνίδι που εχασε ο παοκ με 2 – 0  μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης οπου η ομάδα του παοκ δεν ηταν σε καλή μερα και δεν ακούμπησε μπαλλα.

Μετά από εκείνο το παιχνίδι οπου ο παοκ ηττήθηκε 2 – 0 από τον Αρη, ακολούθησε η γνωστή σε όλους Σπαθιάδα, οπου για 1 μήνα και παραπάνω ολος ο οργανισμός παοκ ασχολουνταν με την διαιτησία και με τον Σπαθα.Και ενα παιδάκι να βάλεις να ξαναδεί εκείνο το παιχνίδι, δε θα βρεί ουτε ενα ψεγάδι στον διαιτητή Σπάθα, σε εκείνο το παιχνίδι.Ηταν μιά αψωγη διαιτησία.Εχουμε δεί το παιχνίδι σε βιντεο τρείς φορές.

Οι Αραβες επενδυτές ερχόντουσαν κάθε φορά, μετά από ήττα από τον Αρη

Αλλες ηττες που ειχαν ερθει από τον Αρη την εποχή που ηταν ο Ζαγοράκης πρόεδρος  την  διαχειριζόταν ο οργανισμός παοκ με την μέθοδο της της Αραβιάδας.Σε ηττα απο τον Αρη εκείνη την εποχή, μετα την σπαθιάδα, ηρθε η αραβιάδα.Ολοι θα θυμόσαστε τους περίφημους Αραβες επιχειρηματίες που ερχόταν συχνά πυκνά στον παοκ.Το συχνά πυκνά, ηταν μετά απο κάθε ηττα απο τον Αρη, για να πάει η συζήτηση αλλού, και όχι στην ηττα του παοκ από τον Αρη.

Η Σιαμπανιάδα τώρα σε εξέλιξη, μετά από ήττα από τον Αρη

Τώρα που γράφουμε αυτό το αρθρο, είναι  σε εξέλιξη η Σιαμπανιάδα.Ζούμε στιγμές Σιαμπανιάδας.Χωρίς καμμιά απόδειξη και χωρίς τίποτα, γίνεται η συζήτηση για τον τερματοφύλακα Σιαμπάνη, και όλα αυτά τα γνωστα τραγελαφικά.Μόλις περάσει κανα 15νθημερο θα ξεχαστεί και αυτό, νομίζοντας ο οργανισμός παοκ,οτι ξεχάστηκε και η ήττα απο τον Αρη στην κοινή γνώμη.

Μα τι λογική είναι αυτή.Ενα παιχνίδι έγινε, και κάποιος απο τους δύο επρεπε να κερδίσει.Αδιανόητα πράγματα.

Με κάθε ήττα από τον Αρη ο οργανισμός παοκ κάνει τα πάντα για  να γυρίσει την συζήτηση αλλού

Και αν ανατρέξουμε στο παρελθόν θα βρούμε ενα σωρό τραγελαφικά σενάρια, μετά από κάθε ηττα του παοκ από τον Αρη.Ο οργανισμός παοκ θα πρέπει να αποβάλλει  αυτο το κομπλεξ απέναντι στον Αρη, και να κοιτάξει τον Αρη στα μάτια, σαν αγωνιστικό ποδοσφαιρικό αντίπαλο και τιποτα παραπάνω.

Επιστρατεύει τον οποιο δημοσιογραφικό στρατό εχει ο οργανισμός παοκ, και ολοι αυτοί οι πειναλέοι παπαγάλοι προσπαθούν να αποροσανατολίσουν την κοινή γνώμη της φίλαθλης Θεσσαλονίκης, και να πάει η κουβέντα σε οτι αλλο μπορείτε να φανταστείτε, εκτός απο το ντέρμπι και την ήττα του παοκ απο τον Αρη.

Ο οργανισμός παοκ πρέπει να δει την ανταγωνιστικότητα σαν μιά ευγενή άμιλα, και να αποβάλλει απο τον οργανισμό του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.Οπως ειναι ο παοκ ενα σωματείο μεγάλο της Θεσσαλονίκης, το ίδιο είναι και ο Αρης, μικρότερο η μεγαλύτερο, λίγη σημασία εχει.

Είναι τραγικό να φοβασαι τον αντίπαλο σου, και αντι να κοιταξεις να τον αντιμετωπίσεις, να παρακαλάς να αφανιστεί για να μην τον εχεις αντίπαλο επειδη δεν μπορεις να τα βάλεις μαζί του η επειδή φοβάσαι μη σου πάρει κάτι και το χάσεις.Αυτός είναι ο ορισμός του κόμπλεξ

Ο παοκ θα πρέπει να αποβάλλει την νοοτροπία του μοναχοφαγά, αλλά και το κόμπλεξ που βγάζει απέναντι στον Αρη γιατι ας μην ξεχνάμε οτι ο Αρης, επι 80 συναπτά ετη ηταν ο κυριαχος του ποδοσφαίρου στην Βορεια Ελλάδα, και ενα τέτοιο σωματείο είναι πολύ δύσκολο να αφανιστεί, και πάντα θα εχει πολύ κόσμο απο πίσω να το ακολουθεί.

Οσο πιο γρήγορα ο οργανισμός παοκ αποβάλλει το κομπλεξ που εχει απένατι στον γείτονα του Αρη,  και το πάρει απόφαση οτι είναι γείτονας ο Αρης, και πρέπει να ζήσει αρμονικά στην ίδια γειτονιά, τόσο καλύτερα θα πανε τα πράγματα για τον ίδιο, αλλά και γενικότερα για το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης.

Και τέλος τέλος, μέ ολη αυτή την συμπεριφορά ο οργανισμός παοκ το μόνο που καταφέρνει, είναι να δίνει υπεραξία στον αντιπαλο του Αρη, και να μειώνει την δική του, γιατι ας μην κρυβόμαστε, η κοινή γνώμη εχει ενστικτο, και ολα τα καταλαβαίνει.Ο κόσμος δεν είναι ουτε κουτός, ουτε χαζός! Ο κομπλεξισμός , ο ερωτας, και το χρήμα, είναι τρία πράγματα που δεν μπορούν να κρυφτούν, από τα αρχαία χρόνια.

Ακόμα και οι ιδιοι οι οπαδοί του παοκ , το καταλαβαίνουν αυτό.Η πλειοψηφία των οπαδών του παοκ ειμαστε σιγουροι οτι δεν συμφωνει με όλο αυτο το κλίμα.Απλα υπάρχει μιά μεγάλη μερίδα φιλάθλων που παρασύρεται σε όλη αυτή τη νοσηρή κατάσταση.

Αυτό το αρθρο θα το κρατήσουμε, για να συμπληρώσουμε, ακόμα μία ιστορία που θα σκεφτεί ο οργανισμός παοκ μετά απο ηττα απο τον Αρη, οταν ερθει, και οποτε ερθει, για να φτιάξουμε εναν καταλογο απο Σπαθιάδα,Αραβιάδα,Σιαμπανιάδα,η επόμενη ραψωδία δεν ξέρουμε τι ονομα θα εχει..Ας ελπίσουμε οτι δεν θα χρειαστεί να συμπληρώσουμε ακόμα μια ραψωδία, και να μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρό, και για το ότι κέρδισε ο καλύτερος,η εχασε ο χειρότερος.

Λέμε οργανισμός γιατί οι υψηλά υστάμενοι στον οργανισμό παοκ, ισως και να μην γνωρίζουν τίποτα γύρω απο ολο αυτό που γράφουμε!..Το ολο νοσηρό κλίμα το δημιουργούν κάποιοι πειναλέοι όψιμοι δημοσιογραφίσκοι του κατοστάρικου, με πτυχίο δημοσιογραφίας απο τα λιτλ, που γλείφουν μπας και πάρουν κανα φιλοδώρημα,  σπέρνοντας όλη αυτή την αρρώστεια στον ποδοσφαιρικό αέρα της Θεσσαλονίκης.

Κριμα γιατι το ντέρμπι Αρης – παοκ κάποτε ηταν γιορτή για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ειναι κρίμα γιατί το μόνο που καταφέρνουν ειναι να χαλούν την εικόνα του παοκ.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →