Εφυγε ο Ίμρε Κάτσεμπαχ – Τραγωδία

Θρήνος προκαλείται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς σε ηλικία 56 ετών πέθανε με τραγικό τρόπο ο Ίμρε Κάτσεμπαχ, ιστορικός παίκτης του Απόλλωνα Αθηνών (νυν Σμύρνης), που είχε «μαγέψει» στα γήπεδα της χώρας μας με τις ικανότητές του, τη στιγμή που επίσης θρηνείται ο θάνατος ενός νεαρού ποδοσφαιριστή από τροχαίο.

Η καριέρα του και ο τραγικός θάνατος

Ο Ίμρε Κάτσεμπαχ είχε γεννηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 1964 στο Κισκούνχαλας της Ουγγαρίας. Πέρασε την καριέρα του επί της ουσίας ανάμεσα στην πατρίδα του και τη δική μας χώρα, θητεύοντας κατά χρονική σειρά στη ΜΤΚ Ουγγαρίας, τον Απόλλωνα, τον Ολυμπιακό Βόλου, τη ΜΤΚ εκ νέου, την Κερουλέτι, τη Σεζέντι, την Ταπιοσέτσκο, την Κόκα και τη Ρακοσμέντι.

Η καριέρα του ολοκληρώθηκε το 2009 και, δέκα χρόνια αργότερα, ο ίδιος δολοφονήθηκε χωρίς να είναι γνωστό για ποιο λόγο. Έναν χρόνο μετά, πάντως, η Αστυνομία βρήκε το πτώμα του, με ένα φρικιαστικό σκηνικό να λαμβάνει τόπο.

Το «μαγικό» γκολ με τον Παναθηναϊκό

Ο Απόλλων Σμύρνης την σεζόν 1991/92 παρουσιάζει μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της ιστορίας του με ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Άρης Καρασαββίδης, Βελέντζας, Ποζαπαλίδης, Κολιτσιδάκης, Κάβουρας, Γέφτοβιτς, αλλά και Κάτσεμπαχ.

Ο τελευταίος είναι ο «μαέστρος» της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» συνδυάζοντας τα γκολ με το θέαμα.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →