ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΧΤΗ! Τελευταία προειδοποίηση από την Ρωσία

 

 

Σκληραίνει την στάση της η Ρωσία κατά της Τουρκίας σύμφωνα με ανώτατο αξιωματούχο της Ρωσικής Δούμας.«Εάν τουρκικά στρατιωτικά σκάφη συνεχίζουν να παραβιάζουν τους διεθνείς κανονισμούς και να προσεγγίζουν Ρωσικά πλοία χωρίς να ακολουθούν τις κατάλληλες διαδικασίες, το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό θα συμπεριφερθεί με το ισχύον δίκαιο της θαλάσσης», δήλωσε ο Λεονίντ Καλάσνικοφ, ο αναπληρωτής επικεφαλής της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων στην Ρωσική Δούμα.

Όπως μεταδίδει το sputniknews.com,»ένα τουρκικό πλοίο μπορεί να πλησιάσει υπό ορισμένες προϋποθέσεις ένα Ρωσικό, οι οποίες πρέπει πληρούνται ακριβώς εκείνη τη στιγμή και αν δεν τις εκτελέσουν, τότε εμείς [Ρωσία] δεν θα κάνουμε πίσω και θα ενεργήσουμε σύμφωνα με την διεθνής νομοθεσία που προβλέπεται. Αυτό είναι όλο», είπε ο Καλάσνικοφ.

Και η ισχύουσα νομοθεσία λέει ότι εάν ένα άγνωστο σκάφος πλησιάζει ένα πολεμικό, τότε αυτό το προειδοποιεί πρώτα με κλήσεις στον ασύρματο, κατόπιν με προειδοποιητικές βολές και αν πάλι συνεχίζει …στο ψαχνό!

Σύμφωνα με τον Ρώσο αξιωματούχο, οι δράσεις αυτές επιδείνωσαν τη σχέση μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, η οποία είναι πολύ τεταμένη αυτή τη στιγμή.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *