Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι πόντιοι δεν είναι Έλληνες είναι ιθαγενής φυλή Μουσουλμάνων

 

Οι πόντιοι δεν είναι Έλληνες, είναι ιθαγενής φυλή Μουσουλμάνων, που τους ξαπόστηλαν το 1923 στην Ελλάδα μας.-Οι πόντιοι σκότωσαν το 1955 τους Έλληνες της Ιστανμπούλ
-οι πόντιοι διέπραξαν μια από τις πιο άγριες γενοκτονίες της ιστορίας
– δεν υπήρξε ποτέ ελληνοποντιακή εθνότητα
-οι πόντιοι είναι συρφετός Αρμενίων, Σελτζούκων, Γεωργιανών και Λαζών

Οι αυτοαποκαλούμενοι Πόντιοι είναι το εκχριστιανισμένο σκέλος της παρακαυκάσιας ιθαγενούς φυλής των Μουσουλμάνων Λαζών που αποπέμφθηκε στην Ελλάδα το 1923 βάσει της συνθήκης της Λωζάνης. Το δεύτερο και πλειοψηφόν σκέλος των Λαζών παρέμεινε στο Λαζιστάν (Πόντος) επειδή ασπάζεται το μουσουλμανικό θρήσκευμα.

Ταυτιζόμενοι φυλετικά με τους Πόντιους, οι Λαζοί αποτελούνε γηγενή λαό της ΒΑ Τουρκίας με καυκάσια καταγωγή και ιδιάζουσα γλώσσα που μοιάζει με τη γεωργιανή. Η ιστορία ουδέποτε ανέδειξε ελληνοποντιακή εθνότητα.

Πόντιοι (Λαζοί) κατέφθασαν στην Ιστανμπούλ τον Σεπτέμβριο του 1955 και έκαναν τις γνωστές καταστροφές, αγανακτισμένοι από την επίθεση στην οικία του Μουσταφά Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάληψη της Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε από Περσοπόντιους. Οι επιμιξίες Ποντίων με τουρκικά φύλα ήταν αναρίθμητες.

Αυτά υποστηρίζει άνθρωπος ο οποίος βρισκόταν μέχρι πριν από λίγες ώρες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Προτείνουμε στον εν λόγω κύριο να ξεκινήσει την ανάγνωση της ελληνικής ιστορίας, όχι από τουρκικά βιβλία.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

One thought on “Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι πόντιοι δεν είναι Έλληνες είναι ιθαγενής φυλή Μουσουλμάνων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *