Αντί για τανκς, οι Γερμανοί χρησιμοποιούν τις τράπεζες,το ευρώ και την τηλεόραση για την κατοχή της χώρας μας

 

Σε αντίθεση με το παρελθόν, για την κατάληψη μιας χώρας μας σήμερα, χρησιμοποιούνται πολύ πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά όπλα από τις πολεμικές μηχανές του θανάτου, το στρατό το πολεμικό ναυτικό, την αεροπορία. Οι Γερμανοί με τους πάντα πρόθυμους Εφιάλτες, ελέγχουν την οικονομία μέσα από
τις τράπεζες και το νόμισμα, το ευρώ. Και μέσω αυτών, ως βραχίονες  καθυποταγής των μαζών, ελέγχουν και χρησιμοποιούν κατάλληλα τα υπερχρεωμένα κεντρικά ΜΜΕ και ειδικότερα το σύγχρονο υπερόπλο, την τηλεόραση.

Αντί για ερπυστριοφόρα και αιματοχυσίες,οι Γερμανοί και τα τσιράκια τους,χρησιμοποιούν την τηλεοπτική εικόνα για την κατάληψη της χώρας. Στην πραγματικότητα έχουν εγκαθιδρύση μια ραφιναρισμένη όσο και αποτελεσματική τηλεοπτική δικτατορία με κούφια εμπροσθοφυλακή ένα δήθεν δημοκρατικό κοινοβουλευτικό σύστημα. Ο στρατός κατοχής των εντεταλμένων χρυσοκάνθαρων μεγαλο-δημοσιογράφων και τηλεπαραθυράτων, εντέλλεται να εκπέμπει φόβο που καθυποτάσει το ζαλισμένο πλήθος. Δεν έχει σημασία το μήνυμα αλλά το μέσο, για να επιβεβαιωθεί και ο πατέρας της σύγχρονης επιστήμης της επικοινωνίας Μάρσαλ Μακ Λιούαν.

Απέναντι στη σύγχρονη αυτή  ξένη κατοχή της σκέψης και της πολιτικής συμπεριφοράς από μια ραφιναρισμένη τηλεοπτική δικτατορία, οφείλουμε να αντισταθούμε. Οι  ενεργοί, σκεπτόμενοι πολίτες οφείλουν  όχι μόνο να μην παρακολουθούν, αλλά  να απαξιώνουν και να καταγγέλλουν τους παπαγάλους των ειδήσεων και σχολιασμών από τα κεντρικά ΜΜΕ της διαπλοκής. Το ίδιο ισχύει  και για τους  ψευτοδημοσκόπήσεις του καθεστώτος υποταγής. Να μη δεχόμαστε τα ατέλειωτα ψέματα, τις διαστρεβλώσεις της  πραγματικότητας που δηλητηριάζουν και υποτάσσουν το εγκέφαλο αυτών που τους παρακολουθούν. Μακριά και απέναντι από τις τηλεοπτικές ειδήσεων των κεντρικών ΜΜΕ ειδικότερα. Εδώ σερβίρονται  τα γεγονότα με τη σειρά, την έμφαση, την οπτική γωνία και τον τρόπο που το καθεστώς επιλέγει. Ο τηλεθεατής, σε αντίθεση με το διαδίκτυο και κατά δεύτερο λόγο τις εφημερίδες, δεν έχει τη δυνατότητα επιλογής. Καταπίνει  ότι του σερβίρουν με τη σειρά και το ειδικό βάρος που ελέγχουν και τα παρουσιάζουν οι σύγχρονοι Γκεμπελίσκοι. Ο Orwell, ο Big Brother είναι εδώ, ελέγχουν και επιβάλλουν απόψεις στο ζαλισμένο και απελπισμένο πλήθος.

Μακριά και απέναντι από τις ειδήσεις της άθλιας κεντρικής τηλεοπτικής προπαγάνδας, από τους χρυσοκάνθαρους Μπάμπηδες της τηλεόρασης. Αναζητείστε ειδήσεις στο διαδίκτυο από μικρές ανεξάρτητες ιστοσελίδες και διαλέξτε εσείς, αφού διαβάσετε τους τίτλους, σε ποιες θα σταθείτε. Αυτό το δικαίωμα επιλογής δεν το έχετε στην τηλεόραση, όπου καταπίνουμε ότι μας σερβίρουν. Κάντε αυτήν την προσπάθεια. Αντισταθείτε στην ευκολία του στησίματος στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση που μετατρέπει το μυαλό σε χυλό και μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Αφού τα καρυοφύλλια και οι μεγάλες επαναστάσεις δεν μπορούν εύκολα να ευδοκιμήσουν σήμερα. Αφού κανένας δεν πιστεύει κανένα, γιατί έτσι συμφέρει στο σύστημα. Αφού η αλήθεια κρύβεται με επιμέλεια από τους εισβολείς και επιβουλείς, αντισταθείτε τουλάχιστον, αρνούμενοι να ακούσετε και να διαβάσετε τα δουλικά τους συστήματος. Αναζητείστε την αλήθεια μόνοι σας. Βγείτε από το κλουβί

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *