Θα χτυπήσουν οι τζιχαντιστές την Ελλάδα;

 

 

Κι ενώ η Γαλλία που θρηνεί εκατοντάδες νεκρούς, ο αριθμός των οποίων ενδέχεται να αυξηθεί, προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της ισλαμικής σφαγής, στην Ελλάδα οι υπηρεσίες ασφαλείας κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα διακρίνοντας να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο η μέρα κατά την οποία οι τζιχαντιστές θα κρίνουν σκόπιμο ένα τρομοκρατικό χτύπημα στην ελληνική επικράτεια.

Ήδη από μακρού χρόνου, αναφορές της ΕΥΠ και της αστυνομίας καθιστούν σαφές πως μεταξύ των «προσφύγων» που εισβάλλουν κατά χιλιάδες στην Πατρίδα μας μέσω των νησιών του Αιγαίου, βρίσκονται εκατοντάδες τζιχαντιστές ή άτομα τα οποία είναι θετικά διακείμενα προς την ρητορική του ισλαμικού μίσους.

Παρά τις έντονες ανησυχίες των αρχών ασφαλείας όμως, οι ελληνικές κυβερνήσεις, τόσο η νυν όσο και η πρώην, επιμένουν να ασκούν μια πολιτική πέρα από κάθε όριο λογικής, η οποία φτάνει μέχρι του σημείου συνειδητής και στοχευμένης καλλιέργειας ενοχικών συνδρόμων στους Έλληνες για την αρνητική τους στάση στο μείζον ζήτημα της λαθροεισβολής. Αντί καταπολέμησης του φαινομένου οι ελληνικές κυβερνήσεις καλούν περισσότερους λαθρομετανάστες τους οποίους βαφτίζουν αδιακρίτως ως «πρόσφυγες», τους παρέχουν αδιανόητα προνόμια ώστε να παραμείνουν στην Ελλάδα, τους παραχωρούν την ελληνική ιθαγένεια και εσχάτως κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να ανεγερθεί και ισλαμικό τέμενος στο κέντρο της Αθήνας!

Με απλά λόγια, η Ελλάδα αντιγράφει με φανατική προσήλωση τα μοιραία και εγκληματικά λάθη των γαλλικών κυβερνήσεων, λάθη τα οποία οδήγησαν σε σφαγές όπως αυτή που έλαβε χώρα χθες βράδυ στη γαλλική πρωτεύουσα.

Καθίσταται σαφές ότι η μπάλα δεν βρίσκεται πια στα πόδια της κυβέρνησης Τσίπρα, των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, των αντιρατσιστικών οργανώσεων και των νταβατζήδων της ενημέρωσης. Το πάνω χέρι και το αβαντάζ του αιφνιδιασμού βρίσκεται στους τζιχαντιστές, οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να αιματοκυλίσουν την πρωτεύουσα της Ελλάδος ή οποιοδήποτε σημείο της επικράτειας εκείνοι επιλέξουν. Είναι όμως σήμερα και μετά από την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι καταφανές και στον πλέον επιφυλακτικό, ότι το τερατούργημα του πολυφυλετισμού και της ψευδεπίγραφης «σύγκλισης των πολιτισμών» είναι ένα παραμύθι από το οποίο συγκεκριμένοι κύκλοι πλουτίζουν, αλλά ζημιώνονται οι Λαοί της Ευρώπης οι οποίοι μετρούν τους νεκρούς ενός ακήρυχτου θρησκευτικού πολέμου.

Η αντίσταση στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδος και συνάμα της Ευρώπης ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της πολιτικής ρητορικής και αφορά πια έναν αγώνα επιβίωσης ενάντια στον ισλαμικό σκοταδισμό, τον τρόμο και τον θάνατο.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *