Ταινία θριλερ θυμίζει η Αθήνα – Είναι εντελώς ερημωμένη

Σε ρυθμούς που κάθε άλλο παρά Σάββατο κινείται για την ώρα η Αθήνα τις πρώτες ώρες μετά την έναρξη του γενικού lockdown σε όλη τη χώρα που θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τις 30 Νοεμβρίου σε μια προσπάθεια να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού.
Οι δρόμοι στο κέντρο της πρωτεύουσας είναι σχεδόν άδειοι με την παρουσία, ωστόσο, της αστυνομίας να είναι εμφανής καθώς διεξάγονται έλεγχοι προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν παραβάτες.

Την ίδια ώρα συνεργεία του δήμου Αθηναίων έχουν βγει στις πλατείες και σε κεντρικούς προχωρώντας σε απολύμανση των δημόσιων χώρων.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου που μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 «από τις 6 το πρωί η εικόνα είναι αισιόδοξη. Η πλειοψηφία έχει συνειδητοποιήσει την ανάγκη τήρησης των μέτρων. Η κίνηση είναι ελάχιστη και κυρίως κινούνται άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις».

Όπως είπε, μάλιστα, υπήρξε ένας πολύ μικρός αριθμός τους οποίους η αστυνομία χρειάστηκε να «γυρίσει σπίτι» και όταν «χρειάστηκε υπήρξε άμεση συμμόρφωση των πολιτών».

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →