Νίκος Ταχιάος: Με χτυπάνε με χυδαιότητες και ψεύτικες ειδήσεις

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΑΧΙΑΟΥ ΓΙΑ ΤΑ FAKE NEWS

Τέτοια ελεεινή χυδαιότητα, τόσες ψεύτικες ειδήσεις, τέτοιος πόλεμος με χτυπήματα κάτω από τη μέση δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλοτε στις εκλογές του δήμου Θεσσαλονίκης. Ένα σύστημα που με πολεμά με νύχια και με δόντια, γιατί δεν μπορεί να με ελέγξει, διαδίδει για μένα ασύστολα ψεύδη, ακόμη κι ότι έβαλα να απαγάγουν τον γιο μου για να αποκτήσω δημοσιότητα!!!

 

ΜΥΘΟΣ 1: ότι θέλω να καταργήσω την κάρτα ανέργων του ΟΑΣΘ
Αυτό εκπορεύεται από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ
Ουδέποτε είπα να καταργηθεί η κάρτα. Είπα ότι ο ΟΑΕΔ θα πρέπει να εκδώσει ειδική κάρτα για τις μετακινήσεις των ανέργων με κοινωνικά κριτήρια για αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη. 
Εξέφρασα την άποψή μου ότι η καθολική χρήση της κάρτας ανέργου έτσι όπως γίνεται στον ΟΑΣΘ είναι άδικο γι΄αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη και γι’ αυτούς που επωμίζονται αυτό το κόστος, δηλαδή τους υπόλοιπους πολίτες.

ΜΥΘΟΣ 2: ότι είμαι Φιλοσκοπιανός 
Έχω δηλώσει ξεκάθαρα πως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μία κακή συμφωνία. Το έχω δηλώσει και μάλιστα με βίντεο που υπάρχει στη σελίδα μου, εδώ και πολλούς μήνες, αλλά είναι χρέος του δημάρχου να ενώσει τους πολίτες και να κλείσει τις πληγές που αυτή η συμφωνία άνοιξε.

ΜΥΘΟΣ 3: ότι δεν θέλω να γίνει το γήπεδο του ΠΑΟΚ 
Ουδέν ψευδέστερον. Όχι μόνον δεν είμαι αντίθετος στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά έχω δηλώσει ότι ως δήμαρχος θα κάνω τα πάντα για να επισπευστεί η κατασκευή του.

ΜΥΘΟΣ 4: ότι είμαι άνθρωπος του Μαρινάκη 
Βλέπω μια παρανοϊκή σύνδεσή μου με τον επιχειρηματία Μαρινάκη με τον οποίο δεν έχω την παραμικρή σχέση. Χαρακτηρίζομαι «άνθρωπος του Μαρινάκη» και μάλιστα από δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης οι οποίοι εργάζονται στα φίλια μέσα μιας συγκεκριμένης ομάδας. 
Τον κύριο Μαρινάκη δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, δεν του έχω μιλήσει ποτέ και θυμίζω ότι η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που του ανήκει με πολέμησε ανελέητα στην προεκλογική μου καμπάνια.

ΜΥΘΟΣ 5: ότι θα απολύσω τους υπαλλήλους της καθαριότητας του Δήμου 
Έχω πει επανειλημμένα και σε όλους τους τόνους ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Αντιθέτως είπα πολλές φορές ότι πρέπει να ενισχυθεί με νέες προσλήψεις η Δημοτική Αστυνομία.

ΜΥΘΟΣ 6: ότι ήμουν αντιδήμαρχος οικονομικών επί δημαρχίας Παπαγεωργόπουλου
ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξα αντιδήμαρχος οικονομικών.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι κάποιοι παίζουν τα ρέστα τους προσπαθώντας να εξαγοράσουν ψήφους και να αγοράσουν εκλογές. Όσο κι αν το προσπαθούν συστήματα πολιτικά και οικονομικά, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης το βλέπουν και ετοιμάζονται να δώσουν την απάντησή τους απορρίπτοντάς το στις κάλπες της Κυριακής.

Η Δημαρχία της Θεσσαλονίκης δεν «αγοράζεται» και οι Θεσσαλονικείς δεν εξαγοράζονται.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *