Τα νέα δυσβάστακτα μέτρα κατά των ελλήνων και η αγωνία όλων για το τι θα γίνει!

 

Επειδή αυτές τις ημέρες πρόκειται να ψηφιστούν, από την τρικομματική κυβέρνηση, και πάλι νέα δυσβάστακτα μέτρα, παρόλες βέβαια τις μεγάλες αντιδράσεις, μαζικές κινητοποιήσεις και απεργίες, και ως εκ τούτου είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι αγωνιούν για το τι θα γίνει με όλα αυτά και τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα, στην πατρίδα μας, στους ίδιους και τις οικογένειες τους, και βέβαια πολλοί ρωτούν και την ελαχιστότητά μου ποια είναι η ταπεινή μου άποψη, ευθαρσώς και δημόσια, όπως πάντα, για άλλη μια φορά ακόμη λέγω τα εξής και ο «έχων ώτα ακούειν ακουέτω».

Ό,τι και εάν γίνει, ό,τι και εάν συμβεί, όσες διαμαρτυρίες και εάν υπάρξουν, όποιοι και εάν κυβερνούν ή κυβερνήσουν, δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτε προς το καλύτερο. Αντιθέτως όλα θα χειροτερεύουν, και θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, όπως έχω πει και γράψει εδώ και πολλά χρόνια, αφού όλα βαδίζουν βάσει καλά οργανωμένου και μεθοδευμένου σχεδίου, προκειμένου να εξαθλιώσουν εντελώς τον Ελληνικό λαό, και όχι μόνον, για να ετοιμάσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση με τον παγκόσμιο κυβερνήτη της ο οποίος θα παρουσιασθεί σαν ο «από μηχανής θεός» σαν «σωτήρας» και «μεσσίας» όλου του κόσμου, ο οποίος θα φέρει «το τέλος της καταπίεσης, της ανηθικότητας, της φτώχειας, των διακρίσεων και το ξεκίνημα της δικαιοσύνης, της αγάπης και της κατανόησης… θα επιφέρει ένα λαμπρό αιώνιο μέλλον για την ανθρωπότητα, όχι με τη βία ή με πόλεμο, αλλά μέσω της σκέψης, της αφύπνισης… Η άφιξη του «Σωτήρα» θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή… Θα είναι η αρχή της ειρήνης, της ασφάλειας και της γνήσιας ζωής… Η ΑΝΟΙΞΗ που μόλις ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ… θα φτάσει ΣΥΝΤΟΜΑ  σε όλα τα εδάφη, στην Ασία, την Ευρώπη, την Αφρική και στην Αμερική… Ας ενώσουμε τα χέρια και να ανοίξουμε το δρόμο για την άφιξή του… Ζήτω η άνοιξη, ζήτω η άνοιξη και ζήτω αυτή η άνοιξη!»   όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν πλέον φανερά και απροκάλυπτα σύμφωνα με την πρόσφατη επίσημη προαναγγελία μέσα από τον Ο.Η.Ε.

Και βέβαια κανένα κόμμα και κανένας πολιτικός, καμμία οργάνωση  και καμμία άλλη οργανωμένη κίνηση δεν μπορεί να κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, αφού όλα σχεδόν τα γνωστά πολιτικά κόμματα και όλοι σχεδόν οι πολιτικοί, και όλα τα ανώτατα συνδικαλιστικά όργανα, εκτός ελαχιστοτάτων εξαιρέσεων, είναι Προδότες, Ανθέλληνες, εξυπηρετούν αλλότριους σκοπούς και στόχους και είναι οι περισσότεροι εξ αυτών, εκούσια ή μή, όργανα σιωνιστικών, ανθελληνικών, σκοτεινών και αντιχρίστων δυνάμεων και κέντρων!
(Φυσικά και μέσα σ΄αυτούς, δυστυχώς,  συμπεριλαμβάνεται και η διοικούσα “εκκλησία” με την συντριπτική πλειοψηφία του κλήρου και του μοναχισμού!)

Άλλωστε οι περισσότεροι εξ αυτών στην συντριπτική τους πλειοψηφία, όλα αυτά τα χρόνια, έχουν συντελέσει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, εκούσια ή ακούσια, με την συναίνεση, σύμπραξη, σιωπή, ανοχή και αδιαφορία τους, στην πλήρη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,  ΔΙΑΛΥΣΗ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ της Πατρίδος μας και των Ελλήνων πολιτών και έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι δεν πιστεύουν και δεν αγαπούν, (εννοείται όχι με παχειά και ανούσια λόγια, αλλά με πράξεις) ούτε τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό μας, ούτε την Ορθόδοξη Εκκλησία μας, ούτε την ένδοξη και ηρωϊκή Πατρίδα μας, ούτε τους Έλληνες!

Σκοπός τους ήταν ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!
Να διαλύσουν τα πάντα! Να μην αφήσουν τίποτε όρθιο! Να γονατίσουν, να εξαθλιώσουν και να υποδουλώσουν ψυχή τε και σώματι, όλους τους Ορθόδοξους Έλληνες!
Το οποίο βέβαια και σε μεγάλο βαθμό, δυστυχώς, ήδη το έχουν καταφέρει, δυστυχώς και με την συναίνεση και συμμετοχή όλων όσων τους ψήφιζαν και τους στήριζαν όλα αυτά τα χρόνια!

 

Γι αυτό και θα έχουμε τεράστια ευθύνη και θα δώσουμε πολύ μεγάλο ΛΟΓΟ στον Θεόν, που με την ΨΗΦΟ την ΔΙΚΗ μας κατάφεραν οι άνθρωποι αυτοί και έκαναν ό,τι έκαναν στην Πατρίδα μας και στην Πίστη μας!
Εάν σύμφωνα με τον αιώνιο και διαχρονικό λόγο του Κυρίου μας θα δώσουμε λόγο για «κάθε αργό ρήμα» που μιλήσαμε (Ματθ. ιβ’ 36) και για άλλα πολύ πιο ασήμαντα πράγματα, όπως γιατί μιλήσαμε άσχημα στον αδελφό μας, γιατί τον στεναχωρήσαμε, γιατί τον είπαμε «ανόητο» (Ματθ. ε’, 22) και άλλα πολλά παρόμοια, δεν θα δώσουμε λόγο για την ψήφο μας;

Είναι αστείο και αδύνατον! Τουλάχιστον για όλους εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

Έτσι λοιπόν, όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, τώρα πλέον δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ! Όποιος και όποιοι και εάν κυβερνούν ή κυβερνήσουν, και ό,τι και αν γίνει! Θυμηθείτε το!
Όλα εξελίσσονται βάσει ενορχηστρωμένου και μεθοδευμένου σχεδίου, που δεν ξεφεύγει ούτε χιλιοστό από το αρχικό τους σχέδιο.
Άσχετα αν κάποιοι από αυτούς αφήνουν να φαίνεται μερικές φορές, ότι δεν πετυχαίνουν τον σκοπό τους ή τα σχέδια τους ή ότι ο λαός αποφάσισε έτσι ή αποφασίζει αυτό ή το άλλο και άλλα διάφορα.

 
Όλα είναι ΣΤΗΜΕΝΑ και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο προαποφασισμένο και τελικό τους σχέδιο.
Την γενική εξαθλίωση και υποταγή όλων των λαών και φυσικά και όλων ημών, στην Παγκόσμια Δικτατορία του Αντιχρίστου!
Δυστυχώς! Όλα και όλοι τους εργάζονται για τον σκοπό αυτό!
Θέλουν επιτέλους να το δούν και να το αντιληφθούν κάποιοι; Έχει καλώς! Δεν θέλουν; Είναι δικαίωμά τους! Όταν όμως πολύ σύντομα θα αρχίσουν να το καταλαβαίνουν και να το διαπιστώνουν θα είναι δυστυχώς, πάρα μα πάρα πολύ αργά!

 
Και βέβαια το ερώτημα που προκύπτει είναι, τι μπορούμε ή τι πρέπει πλέον να κάνουμε από εδώ και πέρα.

Δυστυχώς ΤΙΠΟΤΕ πλέον!

Μόνο ΠΡΟΣΕΥΧΗ! ΜΕΤΑΝΟΙΑ! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για τα δεινά που έρχονται εξ αιτίας των πολλών και μεγάλων μας αμαρτημάτων!
Και βέβαια εννοείται ΑΓΩΝΑ! Κυρίως πνευματικό!

Καλοί ήταν και είναι και όλοι οι άλλοι αγώνες, διαμαρτυρίες, συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια κλπ. που έγιναν ή γίνονται και θα γίνουν μέχρι τέλους, όπως έχουμε χρέος και καθήκον, αλλά όπως βλέπετε δεν φτάνουν μόνον αυτά, εάν απουσιάζει ο πνευματικός αγώνας, η πίστη, η ελπίδα, η εμπιστοσύνη, η προσήλωσή και η αναφορά μας στον Αληθινόν Θεόν, τον Τριαδικόν Θεόν και  τον Θεάνθρωπον Ιησού Χριστόν, τον μόνο που μπορούσε και μπορεί να μας βοηθήσει και να μας σώσει από κάθε κακό και κίνδυνο!

Εκεί λοιπόν, στόν Κύριόν μας, ας είναι όλες οι ελπίδες μας στραμμένες και πουθενά αλλού, εάν θέλουμε να γλυτώσουμε και να σωθούμε απ΄ όλα αυτά τα φοβερά και ασύληπτα που ζούμε και θα ζήσουμε τα αμέσως επόμενα χρόνια!

«Μη πεποίθατε επ΄άρχοντας, επί υιούς ανθρώπων, εν οις ουκ έστι σωτηρία» (Ψαλμ. ρμε΄, 3) και,
«Ούτοι εν άρμασι και ούτοι εν ίπποις, ημείς δεν εν Ονόματι Κυρίου Θεού ημών, επικαλεσόμεθα» (Ψαλμ. ιθ΄, 8), μεγαλυνθησόμεθα και σωθησόμεθα!

 
Εύχομαι ο Θεός να μας φωτίσει όλους να αντιληφθούμε την κρισιμότητα των καιρών και να πράξουμε ό,τι χρειάζεται για την σωτηρία των ψυχών μας, πριν είναι για κάποιους πάρα πολύ ΑΡΓΑ!

ΑΜΗΝ!!!

Πατέρας Μάξιμος

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *